Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Ulubiona postać z filmów Disney'a lub studia Pixar
Wrath:
Prawie każdy w młodości zobaczył przynajmniej jeden film Disney'a (albo Pixar który jest częścią Disney'a) która postać w filmach tego producenta się wam najbardziej podobała?
Mnie osobiście najbardziej podobał się nie kto inny jak Kaczor Donald jego przygody są bardzo zakręcone i on sam fajnie mówi kiedy się denerwuje .
Znowu dżin z Alladyna też był śmieszną postacią a jego żarty były kiedyś dla mnie trochę inaczej rozumiane,
Szarleǰ:
Zdecydowanie piesek Guffi (nie wiem jak sie piszę, z tego wzgledu że baardzo dawno nie oglądałem jego przygód). Jest to bardzo zabawna postać animowana, a jego żart są genialne. Pamiętam kilka odcinków z jego "zalotami". Były świetne. Nawet teraz mógłbym oglądać do woli, a przy tym się śmiać niczym pięciolatek. Nie ulega wątpliwości, że jest to postać bardzo zabawna i jedna z najśmieszniejszych, w całej tej serii kreskówek Disney'a.
Pozdrawiam.
Riddle.:
Oczywiście nic nie przebije Kaczora Donalda i jego charakterku. Jest jednak inny kaczor który zasłużył sobie u mnie na miano ulubionej postaci Disney`a: Sknerus Mam z nim cały komiks o tym jak dorobił sie swojego całego majątku. Największy sknera jakiego widziały moje oczy.
Timona i Pumbe z "Króla Lwa" również miło wspominam. Oglądałem ten film jak byłem mały i zawsze się śmiałem z "odwalanek" tych dwóch przyjaciół.
Jeśli chodzi o Pixar`a to Chudy i Buzz Astral na zawsze pozostaną w mojej pamieci. Jeszcze nie raz wracam do "Toy Story" i uważam, że każdy powinien znać ten bajkowy film.
Po napisaniu tego co wyżej dochodze do wniosu, że jednej postaci wybrac się nie da. Disney prowadził większość z nas do świata wyobraźni i prawie każde jego bajki jak i postacie z tych bajek powinny byc na pierwszym miejscu.
Z wyrazami szacunku...
Kapi Pogromca:
Z Disney'a abrdzo lubię Kaczora Donalda. Zawsze można się pośmiac i jest to bajka praktycznie dla wszystkich. Ma bardzo fajne przygody i swoich trzech siostrzeńców ( siostrzeńców czy bratanków ?). A z Pixar'a to lubię bardzo Zygraka McQueen'a z filmu "Auta" i Chudego z flmu "Toy Story". Lubię jeszcze wiele innych postaci, ale te są najważniejsze.
Anmarius:
Moim ulubionym bohaterem jest Kaczor Donald.
Ma tak zabawny głos, że gdy go słyszę, to mnie aż brzuch boli od tego. Jego przygody są bardzo śmieszne i ciekawe, a życie pełne przygód.
Też mi się podoba Sknerus. Ma dużo kasy i nie chce się nią z nikim dzielić
Podrawiam...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej