Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

ÂŚrednia Ocen

<< < (3/7) > >>

Crisis:
Może przed wymieniem ocen napiszę trochę o samym semestrze. W tym roku pierwsza połowa roku szkolnego upłynęła dość szybko i nawet nie zauważyłem, a miałem już 100 ocen w dzienniku   Ogólnie bardzo dobrze mi się wiedzie, ale mam nadzieję, że będzie lepiej w drugim semestrze   Oto moje ocenki:

1. Chemia: 4
2. Geografia: 5
3. Język Polski: 4
4. Język Angielski: 6
5. Język Niemiecki: 4
6. Język Zawodowy: 5
7. Matematyka: 4
8. Obsługa Konsumenta: 6
9. Technologia Gastronomiczna: 5
10. Marketing : 5
11. Podstawy Przedsiębiorczości: 5
12. Technika Prac Biurowych: 6
13. Wiedza o Społeczeństwie: 5
14. Wychowanie Fizyczne: 6

Jako, że jestem już w klasie 4 technikum już nie mam części przedmiotów, ale napiszę wam jakie oceny będę miał z nich na świadectwie końcowym:

Biologia: 5
Historia: 5
Fizyka: 3 (najsłabsza  ocena :D )
Wiedza o Kulturze: 4
Przysposobienie Obronne: 4
Rachunkowość i Finanse W Gastronomii: 5
Zasady ÂŻywienia: 5
Praktyka Zawodowa: 6
Technologia Informacyjna: 5

Religia - Nie uczęszczam

Zachowanie: Wzorowe
Liczba Godzin Usprawiedliwionych: 60
Liczba Godzin Nieusprawiedliwionych:  3 ( :P Trzy razy w semestrze miałem Wychowanie Do ÂŻycia W Rodzinie xD)

ÂŚredniej nie liczyłem bo nie chcę wiedzieć :P. Wzorowe zachowanie mam dlatego, że chodzę do szkoły normalnie, bez większej ilości ucieczek. Oprócz tego jestem przewodniczącym klasy i wiceprzewodniczącym samorządu szkolnego. Na dodatek biorę udział w życiu szkoły, organizuję imprezy, jestem przedstawicielem naszej szkoły w innych szkołach. No i kupiłem szkole DVD :P.

Możecie mi nie wierzyć, że jestem takim "kujonem", ale to wasza sprawa.

Pozdrawiam.

emzi:
yh... 3 klasa gimnazjum, profil matematyczno-informatyczny.

Matematyka - 3
Informatyka - 5
Biologia - 5
J. polski - 3
Geografia - 2
Chemia - 2
Wos - 3
Historia - 4
Fizyka - 1
J. angielski - 4
WF - 5
Technika - 3
Muzyka - 5
----
Religia - 3? sam nie wiem, walę to

ÂŚrednia: 3.46
W sumie jak na mnie to nie najgorzej, ale muszę coś zrobić z laską z fizyki. Ogólnie to myślę, że na 3.7 się wyciągnę spokojnie.
Zachowanie: nieodpowiednie

Casano:
No to ja również pochwale się średnią, którą osiagnąłem w tematym półroczu szkolnym. Przed tym, jednak napisze że nie jestem z niej zbytnio zadowolony, mogła byc większa, i zarazem ciekawsza. No ale takie jest życie, chodz nie jestem załamany, niemam czym się cieszyc.

J.angielski- 3
Chemia- 2
Biologia- 3
J.polski- 3
Historia- 4
Plastyka- 5
Geografia- 2
Religia- 5
WOK- 3
J.niemiecki- 3
Fizyka- 2
Matematyka- 2
Informatyka- 4
Wych. fiz- 4

Zachowanie: Dobre

Uczęszczam oczywiście do liceum o profilu piłka nożna.

Aurora:
No dobra napiszę to moje ocenki ,ale to nic nadzwyczajengo.

J.Polski - 4
Matematyka - 3 (ja nie wiem jak to zrobiłam ,ale jest. U nas trój z matmy to super ocena jest... xD)
J. Angielski  - 3 (po prostu go nie lubie)
Chemia - 3 (o, a o to mój wyczyn. Większa połowa klasy była zagrożona ,a ja nie   . Nigdy nie umiałam chemi. )
Fizyka - 4 ( Wspaniały pan psofesor zna się na swojej robocie. Pierwszy raz w życiu mam 4 z fizyki.)
Biologia - 5 (juz w tym półroczu tak dobrze nie będzie. Muszę siębardziej postarać.)
Geografia -  4 (mogłam mieć 5... ale za trudny jeden sprawdzian zrobiła. Nie moja wina xD)
Niemiecki - 4 (jak zwykle...   )
Informatyka - 4 (ale na koniec będe miec 5.)
Historia - 4(jedyny przedmiot z którego chce mieć 5 ,a ona nikomu jeszcze nie postawiła)
PO - 4 ( a po co mi to? Pułkownikowi ,się zeszyt nie spodobał bo nie po podkreślałam tematów...)
Religia - 5
Wf - 4

Chyba tyle. ÂŚrednia równe 4.0.
Frekwencje miałam jedną z najwyższych w klasie. 8 godzin usprawiedliwionych. Zero nie uspr. Nie spóźniam się. xD

\\Rajca- pozwolę sobie zamknąć ten temat, aż do zakończenia roku(mamy tu maturzystów? Niech piszą na PW :D). Bo jeszcze się znajdzie jakiś śpiący królewicz/królewna i w marcu bedzie pisał :|

Wrath:
Koniec roku tuż tuż a to moje ocenki:
J.Polski-3
Matematyka-3
WF-4
Przyroda-4
Informatyka-6
J.Angielski-4
Muzyka-5
Plastyka-4
Religia-5
Historia-4