Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

iPhone

<< < (2/2)

Dark:
Telefonik wyszedł, a pod siedzibą apple rozbijano namioty, aby dostać iphone. Nic dziwnego, ten telefon to po prostu maszyna do wszystkiego. Podobno ma ukazać się w Polsce, ciekawe kiedy skoro narazie ciężko go zdobyć w stanach  

Respev:
Na allegro można nabyć parę sztuk. Cena się waha między 2000 a 2600zł, więc mało to to nie jest. Zdecydowanie wole standardowy telefon, a nie dotykowe dziwadła. Jak dla mnie, im więcej coś ma elektroniki i bajerów, tym trudniej to naprawić jak się zepsuje, a koszty naprawde wyższe.

Valdar:

--- Cytat: Respev ---Na allegro można nabyć parę sztuk. Cena się waha między 2000 a 2600zł, więc mało to to nie jest. Zdecydowanie wole standardowy telefon, a nie dotykowe dziwadła. Jak dla mnie, im więcej coś ma elektroniki i bajerów, tym trudniej to naprawić jak się zepsuje, a koszty na prawdę wyższe.

--- Koniec cytatu ---

Oj , chcesz pozbawić mnie pracy ^^ ? Sądzę że to cacuszko jest fajne, ale ... pewnie by wchodzić do internetu musimy używać WLAN, a w Polsce jest bardzo mało darmowych Hotspot'ów (tzn. darmowe punkty dostępu do bezprzewodowego internetu). W radiu słyszałem że w Warszawie zaczynają je montować. Dopiero to cacko będzie dobre gdy w naszym kraju będzie można właśnie korzystać z tych punktów. Co do bajerów jakie to "cacko" posiada to trochę tego za dużo ( i trza co dziennie czyścić panel dotykowy ^^ ). Co do elektroniki to po prostu wielka miniaturyzacja. Zwyczajny technik od elektroniki nie będzie w stanie go naprawić jeśli będzie uszkodzony, ponieważ nie posiada odpowiednich narzędzi. Pozostanie jedynie serwis od fonika. Tak więc, na dzień dzisiejszy nie warto.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej