Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Gónicza dolina
(1/1)
Robin_666:
Dzień dobry, cześć i czołem. Mam taki mały problem, jestem w II akcie i... boje się iść do GD . Moja postać to:
Strażnik, 7 poziom,
38 siły, 15 zręczności, 12 many i 208 punktów trafień,
35% jednoręczna broń, 15% dwuręczna broń, kusze i łuki po 10%,
mam zbroję strażnika ( zadziwiające co nie?) i długi dobry miecz 45 ataku,
koło 50 miksturek tych najsłabszych na przywracanie zdrowia, 3 eliksiry, i inne badziewie rzeczy
Poradze sobie w GD?
lukkasszz:
mojim zdaniem nie poradzisz sobie w GD. Jak się idzie do górniczej dolony to trzeba mieć przynajmniej 15 lvl. Na 7 lvl to daleko nie zajdziesz. Jak masz 15 to możesz bez problemu zabić wszyskich orków koło starego obozu. Więc radze pochodzić po lasach w Korinis(nie pamietm jak sie pisze :P) i pozabijać WSZYSKIE lub CZĘŚĆ potworów w lasach. Bo później sobie nie poradzisz ze smokami
PS: potwory masz pozabijać w 1 roździale. Przed rozmową z Lordem Hadenem
Robin_666:
Dzięki, a jeżeli bym poszedł na polowanie z tym gościem niedaleko czarnego trolla i tylko on by zabijał zębacze, to bym dostał doświadczenie czy nie? Aha i pokonałbym bandytów w latarni... eeee... jak mu było? Siedzi taki gość w procie i mówi, że go z latarni przegonili I jeszcze jedno czy w lesie tam gdzie jest kamienny (słoneczny?) krąg są ożywieńce tak jak mówił Dragomir?
Isentor:
--- Cytat: Robin_666 ---Dzięki, a jeżeli bym poszedł na polowanie z tym gościem niedaleko czarnego trolla i tylko on by zabijał zębacze, to bym dostał doświadczenie czy nie?
--- Koniec cytatu ---
Tak po udaniu się z nim na polowanie zawsze wybiega pierwszy i zabija z łuku zębacze co daje nam praktycznie darmowe expo.
--- Cytat: Robin_666 ---Aha i pokonałbym bandytów w latarni... eeee... jak mu było? Siedzi taki gość w procie i mówi, że go z latarni przegonili
--- Koniec cytatu ---
Jack ci to zlecił...możesz ubić bandytów z łuku czy kuszy nie są oni trudnymi przeciwnikami a expo zawsze się przyda.
--- Cytat: Robin_666 ---I jeszcze jedno czy w lesie tam gdzie jest kamienny (słoneczny?) krąg są ożywieńce tak jak mówił Dragomir?
--- Koniec cytatu ---
Tak biega tam ptrochę szkieletów i szkieletów goblinów ewentualnie jak zapuścisz się gdzieś dalej spotkasz coś innego również nieumarłego.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej