Autor Wątek: Parę pytań początkowego gracza  (Przeczytany 1712 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Robin_666

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Parę pytań początkowego gracza
« dnia: 30 Styczeń 2007, 19:35:45 »
No więc tak jak w temacie mam kilka pytań....

1. Czy jest więcej NPC'ów typu Grimbald (tak się nazywał ten koło czarnego trolla?) chodzi o 'darmowy' exp
2. Na jakim poziomie iść na czarnego trolla? (Exp za trolla, exp za zadanie od Raola, i exp za pokonanie Raola  )
3. Czy opłaca pobić ludzi w porcie dla expa?
4. Jestem strażnikiem i czy na farmie Bengara (chyba :P ) będą dwaj strażnicy, których zabija się jako najemnik i jeżeli są to czy będe mógł ich 'bezkarnie' zabić? (bez grzywny u Andre)
5. Dałem Hannie księgę Lhemara, co otwiera klucz od niej?
6. Zabiłem Attyllę, jeżeli pójdę do Gildi Złodziei to będe mógł dla nich wykonywać zadania?
7. Jest misja od jakiegoś gościa w górnym mieście, chce on pazury czy coś takiego smoczego zębacza (chyba), na którym poziomie pokonam tego potworka?  

Nooo... to chyba koniec xD wiem, że głupie ale gram pierwszy raz bez kodów xDD i nie używam CharakterHelper'a
« Ostatnia zmiana: 30 Styczeń 2007, 20:30:16 wysłana przez Arkhan »

Offline Crisis

• Magnat
  • Reputacja: 412
  • What are you waiting for! Get to work!
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Styczeń 2007, 20:14:45 »
Ad. 1: Jeśli dobrze kojarzę to nie.
Ad. 2: Czarnego Trolla najlepiej zabić w trzecim akcie zaraz przed pójściem do Górniczej Doliny i zabijaniem smoków. Jest też sposób, że możesz zabić Czarnego giganta już na początku, stoisz za skałą koło niego i go naparzasz :D
Ad. 3: Nie opłaca się, mało tego :P
Ad. 4: Jeśli się orientuję dobrze, to nie dostaniesz grzywny, jeśli nie będzie świadków. Uderz ich i odbiegnij od widoku farmerów.
Ad. 5: Ten klucz otwiera skrzynię na wyspie zaraz przy porcie. Musisz tam popłynąć, uważaj są tam pułapki i jaszczury.
Ad. 6: Bez problemowo możesz do nich iść.
Ad. 7: Jest to zwykły zębacz :P Pokonasz go bez problemu już w drugim akcie, jak pójdziesz do Górniczej Doliny.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 30 Styczeń 2007, 20:14:45 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18