Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Reputacja w Mora Sul

<< < (2/2)

chaoz:
Możesz również dać paczkę bagiennego ziela z Lago. To akurat te brakujące 5% reputacji ;).

Halvir:
A możesz powiedzieć od kogo ta paczka i do kogo ?? Wiem że jestem leniwy, ale już trace nerwy od szukania jakiegokolwiek questa, żeby zdobyć tę reputacie.

Smoke:
Paczka z Lago... ma ją jakiś handlarz zielem znajdujący się koło areny. Z tego co pamiętam dawał
ci tą paczkę za wykonanie questa. Ty zabijasz dla niego topielce i krwiopijców, on ci daje paczkę.
Ale mogę się mylić, w Lago byłem 1,5 miesiąca temu i pamiętam tylko zarys misji... mam nadzieję
że ci pomoże. W każdym razie, koleś kręci się przy arenie i nie sposób na niego nietrafić,
bo wielu ludzi o nim gada [ wiesz, diler to taka atrakcja w mieście :P ]

pozdro

Herr Kszekosz:
Ja miałem identyczny problem. Zrobiłem wszystkie misje i miałem 65. Pobiłem Ismaela i zabrałem miecz, ale już go nie chcieli na podarunek. Poleciałem więc do do Vasco do Ben Erai i jemu zabrałem ziele. Ale potym miałem tylko 70. Tak więc żeby zdobyć klucz do świątyni musiałem najechać dwór Gonzalesa, wziąć klucz z ciała i ucieć przed całym goniącym mnie miastem... Problem jest w tym że przez nieodpowiednio wybieraneme możliwości przy niektórych misjach traci się możliwość powiększenia reputacji u Gonzalesa.

Dydu:
Także, popełniłem bląd z mieczem. I brakowało mi 5 pkt reputacji. Posłuchaj chłopaków w sprawie paczki to może ci pomóc. Ja wkroczyłem do świątyni pobiłem wszystkich wziołem/wziąłem Gonzalesowi klucz pozbierałem broń od wszystkich. Pobiłem ich jeszcze raz i wyszedłem. Jeden z głównych wątków możesz kontynułować dalej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej