Tawerna Gothic > Serwis

Konkurs

(1/2) > >>

Isentor:
Dnia dzisiejszego rozpoczynamy konkurs na najbardziej klimatycznego screena-shota z sagi Gothic.
Zasady są bardzo proste wysyłacie nam jednego screena co jedną turę konkursową łącznie będzie ich trzy: kwalifikacje, półfinał i finał. Podczas rundy finałowej oceniane będą trzy nadesłane dzieła. Przez pierwszy tydzień czyli od dzisiaj do dnia 4 lutego trwać będzie pierwsza runda konkursowa. Po jej zakończeniu opublikujemy w newsie nicki oraz prace osób które przeszły dalej, do dalszej części konkursu przejdzie 50% prac. Kwestia najważniejsza czyli nagroda, będzie nią oryginalny egzemplarz gry Gothic 3 nie wykluczamy również nagród pocieszenia dla wyróżnionych screen-shotów. Pracę proszę nadsyłać na adres isentor@gmail.com w nazwie tematu wpisując "konkurs gothic.gram.pl". Więcej informacji co do pozostałych aspektów konkursu proszę kierować na forum dyskusyjne.

Tak więc jak wyżej opisałem rozpoczęliśmy konkurs gdyby były jakieś pytania kierujcie je w tym temacie.

Pawelck91:
Siemka !
Isentor mam pytanko kiedy bedzie to roztrzygniecie ???? Powinno byc juz wczoraj a tu nic ...  
Pozdrawiam !!!
pawelck91

Ortografia... Estetyka... [rdr.]

Isentor:
Do wczoraj można było wysyłać prace teraz rozpoczął się drugi 2 etap konkursu o którym wkrótce powiadomimy userów w newsie.

Pawelck91:
Siemka! To znowu ja,  kiedy będzie rozstrzygnięcie 2 etapu konkursu. Wiem że do soboty trzeba wysłać swoją fotkę, ale dokładniekiedy będzie wiadomo o finalistach ????

Pozdrawiam pawelck91  

Isentor:
Skoro do soboty trzeba wysłać pracę zapewne do niedzieli zejdzie jurorom wybranie finalistów tak więc w niedzielny wieczór powinno być już wszystko wiadome.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej