Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Niezbadane krainy
Gałązka:
Słyszałem, że niezbadane krainy to siedziba druidów. Nie mogę się tam jednak dostać, góry są za wysokie! Czy wogóle coś jest na tych krainach i jak się tam dostać?
WaldeK:
Nie. Nie ma tam nic. Ja też oblatałem całą krawędź od pustyni aż po wodospad w myrtanie i nie dało rady tam wejść. Te niezbadane krainy mnie się wydaję to jest to tam gdzie bezimmienny wraz z xardasem sie wybiera na koniec gry gdy sie zniszczy artefakty adanosa i otworzy portal niedaleko Silden
_Snopek_:
A mi się udało wejść i pospacerować po krańcu mapy niestety nic tam nie ma żadnych drzew ani potworów, natknąłem się jednak na jeden całkowicie pusty zamek, taką małą twierdzę pośród gór jednak tam też nic nie było oprócz pustych ścian. Krawędzi mapy nie da się przekroczyć gdyż istnieje tam niewidzialna bariera której nie możemy przekroczyć. Wybrałem się na te poszukiwania gdyż szukałem prezentu od szalonego krasnoluda z kosmosu jednak narazie nie natknąłem się na żadną ciekawą rzecz pozostawioną przez twórców mam nadzieje że jednak krasnolud pozostawił tu ślad swej działalności.
--- Cytuj ---200 post
--- Koniec cytatu ---
KARWO:
Jak tam weszłeś? Jeśli możesz napisz w którym miejscu trzeba się wdrapywać aby się tam dostać.
_Snopek_:
A więc miałem plan odnaleźć przełęcz prowadzącą do Nordmaru na północ od Silden. A więc błądziłem w tamtym rejonie ale przełęczy nie znalazłem. A więc błądząc znalazłem taką jakby ścieżkę żeby ją dobrze nazwać ślepy zaułek, była ona porośnięta wokół krzakami a po obu stronach dróżki stały powbijane takie jakby kamienne słupy. Ogólnie fajnie to wyglądało a na końcu drogi ściany nie były zbyt strome więc po pewnym czasie skakania i kombinowania znalazłem się na górze, mam nawet jeszcze save więc czasem sobie pobłądzę w tamtych rejonach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej