Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Przybliżony Ekran
(1/1)
Tajemniczy!:
Witam,
Mam problem w grze Gothic 2: Noc Kruka. Przed rozmową z jakąś osobą ekran jest ustawiony tak jak chce (Rozdzielczość 1600x800), ale gdy porozmawiam z jakąś osobą to ekran jakby się przybliża. Nie wiem jak to bardziej wytłumaczyć, ale mam nadzieję, że rozumiecie. Zmiana pracy kamery w opcjach gry nie działa. Help!
Isentor:
Zainstaluj uniona: https://worldofplayers.ru/threads/40376/
Jaki system i najlepiej gdybyś pokazał na screenie o co Ci chodzi.
Tajemniczy!:
System: Windows 7
Niestety, na tą chwilę nie dam rady zrobić ss, ale chodzi mi o to, że jak włączę Gothic 2: Noc Kruka to ekran (obraz) jest normalnie rozciągnięty, tak jak chce. Ale jak zacznę z kimś rozmowę i ja skończę to później ten ekran jest ciągle przybliżony, nie jest już tak rozciągnięty na boki jak to było przed rozmową
Isentor:
--- Cytat: Tajemniczy! w 29 Sierpień 2020, 15:27:02 ---System: Windows 7
Niestety, na tą chwilę nie dam rady zrobić ss, ale chodzi mi o to, że jak włączę Gothic 2: Noc Kruka to ekran (obraz) jest normalnie rozciągnięty, tak jak chce. Ale jak zacznę z kimś rozmowę i ja skończę to później ten ekran jest ciągle przybliżony, nie jest już tak rozciągnięty na boki jak to było przed rozmową
--- Koniec cytatu ---
Union powinien pomóc, bo naprawia błędy związane ze skalowaniem rozdzielczości na nowych systemach operacyjnych.
Tajemniczy!:
Ok, napisze czy zadziałało czy nie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej