Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Problem z NK w świątyni adanosa

(1/1)

loiswend:
Mam problem w świątyni Adanosa pod sam koniec dodatku. Mianowicie chcę klikać przyciski w kolejności prawidłowej, tej wskazanej w solucji, jednak gdy tylko naciskam ten najbardziej wysunięty na lewo, od razu zabijają mnie kolce. Nawet na gameplayach zaczynają od tego przycisku.

Isentor:

--- Cytat: loiswend w 22 Czerwiec 2020, 10:40:43 ---Mam problem w świątyni Adanosa pod sam koniec dodatku. Mianowicie chcę klikać przyciski w kolejności prawidłowej, tej wskazanej w solucji, jednak gdy tylko naciskam ten najbardziej wysunięty na lewo, od razu zabijają mnie kolce. Nawet na gameplayach zaczynają od tego przycisku.

--- Koniec cytatu ---
Masz 5 przycisków.
Najpierw klikasz skrajny lewy, później piąty i na końcu trzeci. Sprawdź czy przypadkiem nie wciskasz drugiego. Jak omyłkowo wciśniesz drugi lub czwarty to kolce zawsze wyskoczą.

loiswend:
No właśnie klikam skrajny lewy ten na którym przedstawieni są ludzie. Bezi przyciska go 2 razy po czym wysuwają się kolce.

Isentor:

--- Cytat: loiswend w 23 Czerwiec 2020, 10:38:00 ---No właśnie klikam skrajny lewy ten na którym przedstawieni są ludzie. Bezi przyciska go 2 razy po czym wysuwają się kolce.

--- Koniec cytatu ---

Jak dwa razy? Masz animacje 1 przyciśnięcia jak na filmiku czy dwie animacje wciśnięcia? Bo jak dwa razy ten sam wciśniesz to uzna Ci za złą kombinacje i wystawi kolce.
Akcja od 1:16.
//www.youtube.com/watch?v=X2rIumeFaS0

loiswend:
Już rozwiązane. Wystarczyło dłużej przytrzymać ctrl. W każdym bądź razie dzięki za pomoc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej