Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ciekawostki
Adaś:
jesli wejdzie sie do miasta od strony morza to od lares dostaje sie +500 exp (aby sie tam dostac bez kodow nalezy udac sie w strone latarni i schodzic powoli z klifow) jak sie spada z duzej wysokosci i czyma delete to schodzi zaledwie polowa zycia :D
got2:
Ja raz miałem bardzo dziwnego buga.Szedłem z Laresem po ornament do ciemnego lasu.Zobaczyłem szkielety więc wziołem je do niego,on je zabił i wtedy żaden stwór nie widział mnie!!!!!!!!! WTF? Tłukłem je a one nic.
Isentor:
przywracanie wątku
Κεαηυ:
Nie ciekawostka, a bardziej rada. Paczki nie oddawać lepiej Skipowi w Khorinis. Lepszym wyborem jest zatrzymanie jej jeszcze do Jarkendaru, dzięki czemu Henry obniży koszt wejścia o kolejne sto monet, co umożliwi dostanie się do obozu za darmo.
Railcaster:
Glitch w Gothic II NK (grany na L'Hiver, działa też na podstawce) - Stal (2x min.), czeladnik u Harada i umiejętność kucia mieczy. Najpierw podgrzewamy stal - w czasie animacji wyciągamy broń - mamy 3x stal i 1x podgrzana stal. Później zaczynamy kuć - wybieramy broń i w czasie animacji wyciągamy broń - mamy 3x stal, 2x podgrzana stal i wykuty miecz. I można tak farmić w nieskończoność, zaburza ekonomię w grze pozwalając Beziemu na 2 lewelu nosić EQ na +/- 15 (na większy trzeba siłę i zręczność)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej