Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ciekawostki

<< < (2/18) > >>

Szabloząb:
Tam gdzie jest malcolm jak skoczymy do tej "dzióry" to dostaniemy 100 xp należy tak wykabinowac alby wtedy dostać lvl skoczyc 2 raz -100xp -1lvl ale zostaje nam 10 lp zabić jakąś bestie np. Topielca dostajemy level skoczyc -1lvl +10lp i tak w kólłko.  
Ej! Dark a gdzie znalazleś ten zwój\list?!

echo:
ja miałem buga z poszukiwaczem!

schowałem sie przed poszukiwaczem za drzewem (on sie nie ruszał)
poszukiwacz stał przed ścianą.
zaczełem strzelac z za drzewa z łuku w ścianę.
strzały które odbijały sie od poszukiwacza zabiły go!

po zabiciu stał bez ruchu jak żywy i mogłem wyciągnąc z niego nawet szate poszukiwacza
i krzyk umarłych!

PexPawlo:
A ja weszłem za palisade orków tak: wspiąłem się na górę koło palisady (tam gdzie na przeciwko jest paladyn zabity przez zębacza) przemieniłem się w polną bestię i skoczyłem z wysokości a dzięki przemianie w tego potwora przeżyłem upadek i tak znalazłem się tam gdzie chciałem też bez kodów

Grigorian:
Ja naprzykład znalazłem ukryty pomnik Beliara na plaży z wisielcem (tam gdzie zakopany jest kompas Garetta).      
Ukryty jest w skale po lewej stronie od morza (możecie go niezauważyć, przykryty jest wodrostami).
To tyle z mojej strony.  

Arcanum:
Już gdzieś kiedyś to opisałem, ale może sie przydać w tym temacie. Otóż gdy otworzymy trzecią ze skrzyń w krypcie koło najemników, pojawi się ogromna masa szkieletów. Nie jest łatwo je wszystkie powybijać, bo otoczą Bezimiennego a magowie go unieruchomią. Więc puszczamy na Inubisa czar strachu i wszystkie szkielety uciekają prócz magów (plus buga taki, że nie musimy mieć super wysokiego poziomu i najlepszej zbroi). Z łatwością można wybić szkielety.
Zabicie trolla jest banalne. Po co jakieś techniki z drzewami   Zachodzimy go od tyłu i uderzamy zgodnie z jego ruchami i po robocie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej