Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

dziwne owce

(1/4) > >>

Wieprz:
wiem że pewnie nikt juz w nie gra w gothika ale musze się tym podzielić. W drugim gothiku odkryłem dawno temu tajemnicę, bo odkryliśmy wraz z kolegą że można jakby gadać z owcami – to znaczy one nie gadały, ale była z nimi interakcja i one potem biegały jak szalone. To było u kumpla mojego z dzieciństwa tam przechodziliśmy gothika i nie wiem czy to w wyobraźni tak tylko czy śniło się mi  jak to powtórzyć żeby te owce tak biegały nie pamientam. Nwm czy jest takie coś możliwe ale  taki błąd czy glicz czy bug się zrobił że wszystkie owce na raz biegały jak nikt się z tym nie spotkał to proszę nie śmiejcie się ze mnie bo to było dawno temu w dziecinstwie

Monarchista:
Haha, ja też to pamiętam!  :) Też kiedy grałem za dzieciaka w G2, było u mnie dokładnie to samo, bawiłem się psując grę (jeszcze bardziej niż była) i przednio mnie rozbawił bug, czy cokolwiek to było - w pewnej chwili (nie chcę zabrzmieć źle, ale) bawiłem się owcami, nie pamiętam dokładnie jak, ale w skutek mojego psucia rozgrywki zaczęły one biec, myślałem że po prostu uciekają, ale po pewnej chwili zgromadziły się jakby w kółeczku i jednocześnie zginęły bez powodu. To było dziwne. Szkoda że byłem młody i nie nagrywałem rozgrywki. Potem, gdy mówiłem o tym znajomym, to mnie wyśmiali.
WIDZICIE, WCALE NIE ZWARIOWAŁEM! xD

Wieprz:

o bracie musimy to odkrycc!!

próbowałem każdą uderzyć tylko wtedy uważaj bo wszyscy cie gonią, lepiej wpisac kod żeby nie zginąć

Monarchista:
No właśnie próbuję od kiedy tylko tu wszedłem. Nawet zrobiłem listę miejsc gdzie są owce, mam nadzieję że to wszystkie:

- przy wieży Xardasa, swoją drogą ta zawsze wydawała mi się jakaś podejrzana
- na farmie Lobarta
- na farmie Onara, Pepe
- na farmie Akila, tutaj uważaj bo jak zrobiłeś to zadanie z owcami to ta jedna owca znowu idzie do jaskini, a jak nie zrobiłeś, to sprawdź jaskinię
- w klasztorze
- na farmie Sekoba
- na farmie Bengara

Monarchista:
Zapomniałem jeszcze o jednym miejscu:

- w mieście, w małej zagrodzie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej