Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Zadanie szkoleniowe Quibbita
Quibbit:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Quibbita
Prowadzący wyprawę: Marduk Draven
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Quibbit
Turdnaszan rozejrzał się po placu trochę skołowany.
- Wybaczcie, lecz nie mam broni. Strasznie jest tu droga i nie stać mnie obecnie by kupić łuk refleksyjny.
Marduk Draven:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.
Quibbit:
Prychnął, gdy usłyszał, że człowiek potrzebuje go tytułować żeby się dowartościować. Niczym tak naprawde dla Quibbita nie zasłynął by go tak nazywać. W milczeniu ruszył we wskazane miejsce.
Marduk Draven:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Czeka Cię walka. Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.[/b]
--- Koniec kodu ---
Quibbit:
- Prawie, potrzebny mi tylko łuk i strzały - odrzekł Respevowi. Miał nadzieje, że zaopatrzy go w jakąkolwiek broń.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej