Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Potrzymaj mi piwo - Czyli samobójcza zapewne misja na Ignis Terra

<< < (5/49) > >>

DarkModders:
- Ja tam wojny z nikim wszczynać nie chciałem. Przywitałem się jak człowiek z człowiekiem. Szkoda tylko, że ktoś to uznał za ujme. - powiedział otrzepując kurz ze swojego opancerzenia. Nie miał jakoś żalu o to do Melkiora. Chciał tylko w spokoju wykonać to zadanie i zebrać potrzebne mu informacje.

Kazmir MacBrewmann:
- Nie dziw mu się, nadal ma do ciebie żal o tamte sprawy, a od tamtych czasów Bękarty stały się profesjonalną siłą. Kiedy oficer widzi podwładnego to wymaga przestrzegania procedur. Powiedział zbliżając się do statku z papugą na ramieniu. - I powiedz mi, serio musiałeś rozpaplać nazwiska piratów? Jestem prokuratorem, teraz będę musiał paru powiesić dla picu.

DarkModders:
- Ech... Zapomniałem się, nie pomyślałem o tym,  że to towarzystwo nie jest wtajemniczone w nasze "skromne" interesy. - zwrócił się do Kazmira. Tutaj nie miał już nic na swoje usprawiedliwienie.
- Skoro ma żal, to mógł spokojnie pozwolić Mei na moje zabójstwo. Do dzisiaj dziwie się tego, że Celia ze względu na Melkiora mnie uratowała.

//Z edytowałem to na sejmiku ;)

Kazmir MacBrewmann:
- Ekhm, "3. Kompania to twoja rodzina i ich cele są dobrem najwyższym. Członków powinieneś traktować jak rodzinę." Może dlatego nie pozwolił. Odpowiedział nieco ironicznie. - To następnym razem uważaj, wieszanie potencjalnych klientów psuje interesy. Nie bym nie chciał widzieć tej kurwy Mei na stryczku... ale równowaga w przyrodzie musi być.

DarkModders:
- Będe pamiętał na przyszłość - odpowiedział życzliwie Kazmirowi. Jemu samemu też zależało na tym aby kryć poszczególnie ważnemu mu osoby, w tym Kapitan Elis.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej