Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Jak zdobyć czar meteor

(1/1)

VeqU:
Cześć gram sobie w goticha magiem z patchem qp i content modem i tu się problem pojawia gdyż nie mogę w chramie się nauczyć czaru meteoryt w chramie beliara też nie ma niektórych tu mam pytanie gdzie tego mogę się nauczyć

Funeris Venatio:
Oddałeś artefakty Adanosa Innosowi w jego głównej kapliczce w chramie w Nordmarze? Jeżeli odwiedziłeś klasztor w Nordmarze, ten, gdzie przebywa Milten, a nie oddałeś wszystkich artefaktów Adanosa Innosowi, żeby je unicestwić, to czar meteor chyba się nie pojawi, z tego, co pamiętam. A pamiętaj, ty, mój drogi forumowiczu, że mogę się mylić. W każdym razie, jeżeli zrobiłeś wszystko to, co napisałem, a czar nadal się nie pojawia, to bardzo możliwe, że natrafiłeś na jeden z nielicznych (he he!) bugów w grze Gothic 3.

Thor ibn Odyn Grom:
Dodając lekkie tłumaczenie do postu powyżej... Dostęp do "najsilniejszych"/najbardziej zaawansowanych zaklęć danej szkoły magii otrzymujesz po wybraniu boga za którym się opowiesz w tej ich małej batalii... Co sprowadza się poniekąd właśnie do wyboru dalszego losu artefaktów Adanosa. A co za tym idzie, dostęp masz jedynie do najsilniejszych zaklęć tej jednej strony za którą się opowiedziałeś. Chociaż istnieją sposoby na odblokowanie dostępu do tych zaklęć bez wyboru... Mody lub cheaty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej