Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Na zachodzie bez zmian IV - Grobowiec Sterlinga von Hohensteina

<< < (21/28) > >>

Zaidaan:
Kości poturlały się po drewnianym pokładzie, które były bacznie obserwowane przez obu graczy, bo od tych kostek zależało kto wygra, a kto przegra. Na początku Emerick sprawdził swoje kości i nawet był zadowolony. Dwie pary, zmartwiła go jedynie ilość oczek przy drugiej parze, gdzie kostki miały po jednym oczku. Następnie nadeszła kolej na marynarza, któremu nic specjalnego nie wypadło, ale ilość oczek w szansie trochę fo przeraziła. Marynarz musiał mieć straszliwego farta. Emerick złapał za dwie jedynki i trójkę, które włożył z powrotem do kubka. Zakrył go dłonią i potrząsnął ponownie. Gdy w końcu stwierdził, że to dobry moment to zabrał dłoń od kubka i pozwolił kościom wypaść na ziemię aby przynieść mu zwycięstwo.

Rolled 1d6 : 3, total 3
Rolled 1d6 : 1, total 1
Rolled 1d6 : 6, total 6

//: Zostawiam dwie kostki z 4 oczkami

Melkior Tacticus:
Marynarz przerzucił wszystkie swoje kości.

Rolled 1d6 : 5, total 5

Rolled 1d6 : 5, total 5

Rolled 1d6 : 3, total 3

Kazmir MacBrewmann:
- Nie ma go, emm... Wiesz że jesteś martwy?

Melkior Tacticus:
- Oczywiście że wiem! Z jakiegoś powodu nie mogę jednak odejść w zaświaty. Gdy pozbyliście się resztek załogi to się ucieszyłem, że koniec! A tu dupa. Moich kości nie spalicie, leżą 100m pod wodą.

Marduk Draven:
- A jest na tym świecie coś bardzo wartościowego? Jakaś rzecz, która Cię tu trzyma? Może niedokończona sprawa?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej