Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Morze, pieniądze, perły i flaki

(1/22) > >>

Pelikaner ibn Atakur:
Nazwa wyprawy:Morze, pieniądze, perły i flaki
Prowadzący wyprawę: Tyrr aep Nargoth
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Musk (muskuł mózgu) dowolna broń na 50%/dowolny czar
Uczestnicy wyprawy: Pelikaner Ibn Atakur,Ashog "Stalowa furia"

Jeszcze przed wejściem do portu można było czuć lekką bryzę morza, przykrytą grubą warstwą odoru zdechłych ryb, odchodów i alkoholu. Jeszcze parę sekund Pelikaner rozkoszował się mieszanką a następnie począł szukać Białej Mewy.

Tyrr aep Nargoth:
//Fajnie że zacząłeś od Atusel

Cóż, nie były to czasy gdy każdy statek miał tabliczkę z nazwą. Była to raczej zachcianka. Jednakże akurat ten statek ją miał. Był to kupiecki, nieuzbrojony, jednomasztowiec. W stanie... dobrym. Przed statkiem stał ork w skórzanym mundurze Bękartów Rashera.

Pelikaner ibn Atakur:
//Już postaram się narracyjnie nie teleportować.

Pelikaner podchodzi do orka z miłym uśmiechem na ustach, i mówi cicho, ale na tyle głośno by tylko ork mógł go usłyszeć, pokazując przy tym pełnomocnictwo przekazane przez Tyrra-Moje poszanowanie. Czy to nie ten statek, który ma mnie zabrać na negocjacje perełki?

Ashog "Stalowa furia":
//Pilnuj czasu w jakim piszesz. I dopisz mnie do uczestników.

Wielka góra zielonego mięcha chwyciła dokument. Ork przeczytał i oddał papier maurenowi.
- To ten, jestem Ashog. Mam ciebie pilnować.

Pelikaner ibn Atakur:
//Już dodałem

-Mnie zwą Pelikaner, mimo iż to nie jest moje zadanie postaram się by i ciebie nikt nie zabił, a jeżeli mamy zamiar przeżyć, musimy sobie ufać, umowa?-zakończył wyciągając otwartą dłoń w stronę orka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej