Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Porządek społeczny

<< < (15/15)

Kendes z śniącego ognia:
-łał... dziękuję. Mam nadzieje że wasze życie stanie się od dziś niebo lepsze, powodzenia z sklepem.
ukłoniłem się nisko wziąłem to co zabrać miałem, i odszedłem machając na pożegnanie Braggom, by złożyć raport o misji Longinusowi.

50+15=65 grzywien

Longinus Podbipięta:
Drogę znałeś, więc szybko dotarłeś.

//Kiedy zabierasz coś, to powiadom o tym przez napisanie "//Biorę:" :)

Kendes z śniącego ognia:
docierając przed budynek longinusa zapukałem trzykrotnie po czym wstąpiłem do środka zaznając longinusa siedzącego dokładnie tam gdzie przedtem, ukłoniłem się i rozpocząłem raport.
-Longinusie po dojściu do domu braggów dowiedziałem się że w przeciągu ostatnich trzech bądź dwóch miesięcy trzech bandytów regularnie co tydzień przychodzili po pieniądze za ,,ochronę" sklepu .Dzięki współpracy udało mi się zlikwidować jednego z nich jeszcze przed zacięciem walki,a drugiego uśmiercić w starciu bliskim, trzeciego natomiast nie udało mi się zidentyfikować ani unieszkodliwić niestety uciekł. Niepokoi mnie też że według Męża tej rodzinny straż nie miała ochoty wspomóc ich zajmując się bandytami.

//Wziąłem butelkę wina do slotu 5, miecz bandyty do 2 i cztery sztylety bandyty do slotów 3 |  Następnym razem będę pamiętał.

Longinus Podbipięta:
- Cóż, ważne, że zabiłeś tamtych dwóch. A co do straży, użyję swoich kontaktów. Rozleniwili się przez nieobecność pana Atusel.- odrzekł. Wyjął mieszek.- Dobra, robota. To twoje 80 grzywien.

Wyprawa zakończona sukcesem
Kendes dostał za zadanie ochronę rodziny, która od jakiegoś czasu była napadana przed miejscowych rzezimieszków w celu wymuszenia haraczu. Po przybyciu na miejsce rozeznał się w sprawie i zaczekał na przybycie bandytów. Razem z mężem rodziny obmyślili plan, który poskutkował w śmierci dwóch zbirów i ucieczce jednego. Misja została uznana za wykonaną.

Nagrody:
15 grzywien - z trupów
80 grzywien - nagroda za ukończenie zadania

2x
Nazwa broni: miecz bandyty
Rodzaj: miecz
Typ: jednoręczny
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 15
Opis: Wykuty z 0,94kg mosiądzu o zasięgu 0,9 metra. Uszkodzony

4x
Nazwa broni: sztylet bandyty
Rodzaj: sztylet
Ostrość: 23
Wytrzymałość: 30
Opis: Wykuty z 0,62kg stali Valfdeńskiej o zasięgu 0,3 metra. Uszkodzony.

Nazwa przedmiotu: butelka wina
Opis: Litrowa butelka czerwonego, wytrawnego wina.

Talenty:
Opisy - 1 brązowy talent
Aktywność - 1 brązowy talent
Walka - 1 brązowy talent

[member=26861]Emerick[/member]

Zaidaan:

--- Cytat: Longinus Podbipięta w 15 Marzec 2018, 22:56:25 ---- Cóż, ważne, że zabiłeś tamtych dwóch. A co do straży, użyję swoich kontaktów. Rozleniwili się przez nieobecność pana Atusel.- odrzekł. Wyjął mieszek.- Dobra, robota. To twoje 80 grzywien.

Wyprawa zakończona sukcesem
Kendes dostał za zadanie ochronę rodziny, która od jakiegoś czasu była napadana przed miejscowych rzezimieszków w celu wymuszenia haraczu. Po przybyciu na miejsce rozeznał się w sprawie i zaczekał na przybycie bandytów. Razem z mężem rodziny obmyślili plan, który poskutkował w śmierci dwóch zbirów i ucieczce jednego. Misja została uznana za wykonaną.

Nagrody:
15 grzywien - z trupów
80 grzywien - nagroda za ukończenie zadania

2x
Nazwa broni: miecz bandyty
Rodzaj: miecz
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 15
Opis: Wykuty z 0,94kg mosiądzu o zasięgu 0,9 metra. Uszkodzony

4x
Nazwa broni: sztylet bandyty
Rodzaj: sztylet
Ostrość: 23
Wytrzymałość: 30
Opis: Wykuty z 0,62kg stali Valfdeńskiej o zasięgu 0,3 metra. Uszkodzony.

Nazwa przedmiotu: butelka wina
Opis: Litrowa butelka czerwonego, wytrawnego wina.

Talenty:
Opisy - 1 brązowy talent
Aktywność - 1 brązowy talent
Walka - 1 brązowy talent

[member=26861]Emerick[/member]

--- Koniec cytatu ---

Zaakceptowano!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej