Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Próba Siły #20

<< < (17/22) > >>

Happy:
Cholera. Jeszcze kolejnego mi tu brakowało. Otrząsnąłem lekko sztylet z krwi i szybko przeszedłem do ataku na nowego przeciwnika. Biegiem ruszyłem w jego stronę i spróbowałem zaatakować go silnym pchnięciem w brzuch.

Marduk Draven:
On jednak zatrzymał cię zamaszystym cięciem miecza, które cudem cię nie dosięgło. Zmusiło cię do cofnięcia się o krok. Ten wykorzystał to. Zaatakował z dystansu, tnąc na odlew w kierunku twojego barku.

//Wszystko takie same jak bandyta, prócz sztyletów, których nie ma.

Happy:
Sparowałem cios i momentalnie przeszedłem do ataku, celując centralnie w jego klatkę piersiową pomiędzy żebra. Jednak ten cios miał tylko zamarkować moje prawdziwe zamiary, które polegały na przekręceniu ostrza sztyletu poziomo względem ziemi i szybkim przeciągnięciu w kierunku jego ręki w której trzymał miecz, tak aby uszkodzić mięśnie i ścięgna.

Marduk Draven:
Zbir dał się złapać na trick. Sztylet przeciął ścięgna w łokciu, który opadł bezwładnie na ziemię. Bandyta wypuścił broń i złapał się za ranne ramię.

Happy:
Szybkim ruchem wbiłem sztylet w jego gardło i wzrokiem spróbowałem odnaleźć bandytę którego wcześniej kopnąłem w kolano.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej