Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Zadanie szkoleniowe Pugnig
Pugnig:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Pugnig
Prowadzący wyprawę: Kiellon aep Kharim
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy : Pugnig
Nawaar:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Poranek, mamy 9:00.
// Popraw swoją kartę postaci. Dodaj udźwig postaci i odejmij wagę zakupionego sztyletu. Następnie tam gdzie masz sztylet użyj wszędzie <br> będziesz mieć wtedy ładny wygląd, bo będzie linijka po linijce na sam koniec wpisz wszystkie umki rasowe, gdyż masz wrzuconego linka do wszystkich umek rasowych a nie do niziołka, którym grasz. Zrób to i daj mi znać na pw, gdy wszystko będzie się zgadzać. Inaczej nie polecimy dalej!
Pugnig:
-Jasne szefie!
Pugnig rozgląda się po okolicy, zastanawia się przez chwile nad pogodą. Ma kaca, więc jest lekko zmarnowany. Sprawdza czy ma sztylet na miejscu, a następnie udaje się w kierunku zagrody. Jeżeli jest ona z dużymi dziurami to przechodzi przez nią, jeżeli widzi, ze nic go nie zaatakuje. Jeżeli zagroda jest zabudowana to po prostu otwiera bramę, przechodzi przez nią i ją zamyka.
//Za zagroda jest piasek? Jaka jest pogoda? Kto się tam znajduje?
Nawaar:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Czeka Cię walka. Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---
Pugnig:
- Jak, żem przyszedł to, żem gotów.
Pugnig jest pewny siebie, zresztą co może mu zaszkodzić. Nie myśli o niebezpieczeństwie
//Jakie zwierzaki widzi? Co z tym piaskiem i pogodą
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej