Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Revarskie pieśni: Zapach jaśminu

<< < (57/101) > >>

Vulmer:
- Chyba tak. Odparł, może i bez sensu ale nie chciał powiedzieć wprost że po prostu się boi a powrót też może oznaczać śmierć. Jednakże poczuł się pewniej z oddziałem najemników jako wsparciem.

Kenshin:
Jechali znowu, jakby inne rzeczy niż wupy ich goniły, bo dość szybko pokonali kolejne kilometry. Ranem a może raczej popołudniem dołączyła do nich zgraja bękartów z Yarpenem na czele, którzy skorzy za każdą grzywnę sprzedać swe matki, ale mięso armatnie się przyda, co nie? Zwłaszcza, że im więcej osób tym mogą zostać szybciej zauważeni, lecz kogo to obchodziło? Kenshin tak sobie siedząc, dumając i słuchając rozmów innych był niemal niezauważalny, jakby nikt nie widział jakim potencjałem włada, ale wtedy hrabia czegoś chciał.
- Mów waść, bo i tak mamy sporo czasu. Zatem jakie to pytanie?

Nessa:
- Cześć, Yarpen - zaczęła nieśmiało elfka. Wcześniej nie chciała się wtrącać. Wiele czynników mogło wpłynąć na to, że krasnolud jej nie zauważył. - Ale że tutaj cię spotkam, to się nie spodziewałam! - uśmiechnęła się do towarzysza. Jego kompania średnio przypadła Tinuviel do gustu, ale skoro krasnolud im ufał, to Nessa chwilowo nie miała powodów, by czynić inaczej.

Yarpen aep Thor:
- Cześć dziecino. Odparł tradycyjnie elfce, był chyba od niej starszy. Chyba bo kto tam wie ile elf ma naprawdę lat. Powie ci że dwadzieścia a okaże się że owszem, dwadzieścia, ale tysięcy.
- Ja też się ciebie nie spodziewałem w takim miejscu. Strachliwa ex-ÂŁowczyni na Północy? Jak mi zdawano raport o waszej drużynie to nie wierzyłem. Musiałem zobaczyć. Hehe.

Gunses:
- Władasz magią - wypalił bez uprzedzenia - Co w obecnych czasach jest rzeczą dość niebezpieczną, tak jak to - wskazał na swój szpon - Mimo iż król radzi sobie świetnie z rządami, trzeba stwierdzić, że prędzej czy później zaczną działać grupy, chcące zniszczyć wszystko to, co związane jest z magią i czarami. Jak zapatrujesz się na taki proces?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej