Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Rasher swe dziatki pozna - Emerick

<< < (3/33) > >>

Zaidaan:
- Dzięki - Zgarnął kufel piwa, wziął łyka spoglądając na osobę w kącie, po czym podszedł i dosiadł się do stolika. - Witaj, karczmarz powiedział, że możesz mi pomóc odnaleźć pewną osobę.. - Napił się ponownie piwa patrząc dalej na niego i oczekując odpowiedzi.

TheMo:
//Ale jak zapłaciłeś to odejmij grzywny z karty

Typek spojrzał na ciebie spode łba.
- A co ja, poszukiwacz? A karczmarz jest od nalewania piwa a nie gadania.
Odrzekł swym grubym głosem i przewiercał cię wzrokiem. Mimo iż był w pomieszczeniu, nie ściągnął kaptura. Dzięki na wpół wypalonym świecom na stoliku mogłeś zobaczyć jego twarz. Nie miał żadnego tatuażu, ale za to miał włosy.

Zaidaan:
//Ups. Już, zapomniałem

Wiedząc, że osobnik tak łatwo nie pomoże skrzywił się i po chwili wrócił do rozmowy - Może i nie jesteś poszukiwaczem, wystarczy że powiesz gdzie mogę taką osobę znaleźć albo gdzie lubi chodzić, nic więcej, człowiek, łysy, wytatuowana jaszczurka na policzku, to jak? Wiesz gdzie go znajdę? - Wiadomo było, że typ nie jest organizacją charytatywną więc bez kosztów się nie obejdzie. Postawił na stole 20 grzywien a obok położył rękę, czekając aż w końcu wydusi z siebie jakieś konkretne zdanie.

TheMo:
Mężczyzna popatrzył tylko na grzywny.
- Z jaszczurką mówisz? Nie wiem. A chcesz coś konkretnego? Teraz ja jestem. Jakieś ziele? Może coś do nosa?

Zaidaan:
- Nie, tego nie potrzebuje, chce abyś mi powiedział gdzie mogę go znaleźć, rozumiesz? ÂŁysy człowiek z jaszczurką na twarzy, coś na pewno wiesz, a ja chce byś się z tym podzielił, przypomnij coś sobie o nim. - Podwyższył stawkę i położył kolejne 10 grzywien, oczywiście rękę położył obok. - Może to ci pomoże przypomnieć gdzie mogę go znaleźć? -

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej