Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Zadanie szkoleniowe Epikura

(1/3) > >>

Κεαηυ:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Epikura
Prowadzący wyprawę: Szeklan z Tihios
Wymagania do uczestnictwa w
wyprawie: 50% znajomości technik
walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Epikur

- A więc co dokładnie mam zrobić? - Spytał z umiarkowanym zainteresowaniem. - Jestem gotów na test.
Przyjrzał się swojemu rozmówcy, był to starszy wojownik, który widział zapewne wiele i byle czego nie uzna za wystarczające do zaliczenia podstawowego kursu.

DarkModders:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.

Κεαηυ:
- Hmmm... Spodziewałem się odrobinę większych wyzwań, jednakowoż chętnie wykonam taki rozkaz.
Młokos czym prędzej ruszył wykonać ten rozkaz. Wykonał kilka przesadnie długich kroków, jakby na pokaz i w końcu stanął przed zagrodą. Z zaciekawieniem zaczął się rozglądać, w oczekiwaniu na kolejne polecenie.

DarkModders:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.

*
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---

Κεαηυ:
Dopiero teraz przypomniał sobie o mieczu, który wciąż spoczywał w pochwie przyczepionej do pasa. Bez dalszej zwłoki je wyciągnął.
- Melduję gotowość do akcji, sir. - Powiedział radośnie.

//Korzystam z:
 Nazwa broni: Miecz obywatela
Rodzaj: Miecz
Typ: Jednoręczny
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 6
Opis: Wykuty z 0,94kg mosiądzu o
zasięgu 0,9 metra

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18