Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Zadanie szkoleniowe Egberta

(1/3) > >>

Egbert:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Egberta
Prowadzący wyprawę: Szeklan z Tihios
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Egbert

Mężczyzna stał prosto czekając na pierwsze rozkazy. Ze swoim wzrostem znacznie przewyższał rycerza, a mimo zbroi Respev nie był od niego jakoś specjalnie szerszy czy bardziej barczysty. Jasne, blachy robiły swoje. Różnica nie była jednak aż tak widoczna. Egbert odkąd pamiętał cechował się dużymi rozmiarami. Gdy dorastał zawsze był większy od innych dzieciaków, a później zawsze patrzył na wszystkich z góry gdy stawał do walki. Posturą też dorównywał niejednemu orkowi i tak jak oni, wszystkie mięśnie posiadał świetnie rozwinięte. Może w tej chwili rudobrody nie miał przy sobie żadnej broni, ale jego wygląd, czujne spojrzenie, i zaskakująco szybkie przy takich gabarytach ruchy nie pozostawiały żadnych wątpliwości. To był niebezpieczny człowiek.

DarkModders:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.

Egbert:
Egbert w oka mgnieniu stanął na baczność. Widać było, że to nie jego pierwsze zetknięcie z wojskową dyscypliną.
-Tak jest! Nie mam broni, miałem dostać miecz na czas szkolenia.- Zameldował szybko.

DarkModders:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Trzymaj. Młody, czeka Cię walka. Gotów żeś?

//Przekazuję:

Nazwa broni: Miecz treningowy
Rodzaj: miecz
Typ: jednoręczny
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 15
Opis: Wykuty z 0,94kg mosiądzu o zasięgu 0,9 metra.

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---

Egbert:
-Gotów.
Odpowiedział krótko, ważąc w dłoni otrzymane ostrze. Dobrze było znów mieć w rękach broń, nawet jeśli to tylko mosiężny mieczyk.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej