Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Zadanie szkoleniowe Forneasa
Forneas:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Forneasa
Prowadzący wyprawę: Szeklan z Tihios
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Forneas
Zgodnie więc z zaproszeniem Respeva, czekał na dalsze polecenia.
DarkModders:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.
Forneas:
Uniósł brew ze zdziwieniem aż mu dech w płucach zaparło z wrażenia. pokiwał głową z dezaprobatą i poczłapał do znajdującej się 10 metrów - czyli dobry rzucik beretem Lenina - zagrody. Stanął przed nią i spojrzał ponownie na Respeva pytająco, kiedy to zamierza otworzyć mu bramę! Chociaż w głowie kołatały mu się już myśli o mrówkach, o tym jak wielkie rzeczy - w stosunku do swojego ciała - potrafią nosić, czy też jak współpracą potrafią przenosić ciężary, jednak wyobraźnia nie pozwalała mu się zgodzić ze stwierdzeniem Respeva co do zdolności bojowych mrówek.
DarkModders:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młody, czeka Cię walka. Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---
Forneas:
No to wszedł do zagrody i rozejrzał się wokół. Jako że nie dostrzegł nic ciekawego spojrzał na Respeva i wymownie pokiwał głową, oznajmiając, ze jest gotowy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej