Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Zadanie szkoleniowe Teodoriusa
Teodorius ze Złotej Hordy:
--- Cytuj ---Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Teodoriusa
Prowadzący wyprawę: Szeklan z Tihios
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Teodorius ze Złotej Hordy
--- Koniec cytatu ---
- A więc, co mam zrobić? - spytał zaciekawiony tym co będzie musiał zrobić.
DarkModders:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zadanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.
Jaszczur popatrzył się na zagrodę, która była przed nim. Ciekawe co ja będę musiał tam robić. Chyba nie będę pielić grządek. - pomyślał cały czas wpatrując się w ową zagrodę.
- Tak, jest! - powiedział ruszając w stronę zagrody. Szedł szybko, energicznie. Będąc przy niej zwrócił się jeszcze raz do Respeva.
- Niestety, ale nie mam żadnej broni.
DarkModders:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Trzymaj miecz. Młody, czeka Cię walka. Gotów żeś?
//Przekazuję:
Nazwa broni: Miecz treningowy
Rodzaj: miecz
Typ: jednoręczny
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 15
Opis: Wykuty z 0,94kg mosiądzu o zasięgu 0,9 metra.
- A więc walka? Przeczuwałem to. - powiedział odbierając od Respeva, drżącą ręką, miecz. Trzymając go w dłoni przyjrzał się mu uważnie. Ostrze lśniło dumnie w promieniach słońca. Przez chwilę nawet zafascynował się owym orężem. Wrócił jednak myślami do rzeczywistości. ÂŚcisnął mocniej miecz a swój wzrok skierował w stronę zagrody, przed którą stał.
- Jestem gotowy.
//Biorę:
Nazwa broni: Miecz treningowy
Rodzaj: miecz
Typ: jednoręczny
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 15
Opis: Wykuty z 0,94kg mosiądzu o zasięgu 0,9 metra.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej