Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Wyprawa Szkoleniowa Toruviel

(1/3) > >>

Toruviel:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Toruviel
Prowadzący wyprawę: Dragosani
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Toruviel z Elanoi

-A więc, gdzie mam iść? Co zrobić, kogo ubić?- zapytała zaciekawiona.

Dragosani:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.

Toruviel:
-Broń? Cóż, sklepy nieczynne były, liczyłam iże to wy mi użycie na czas treningu, Panie.- odrzekła i skierowała się ku zagrodzie. Zagroda jak zagroda. Drewniana.

Dragosani:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojowniczkę, ale powinna sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Trzymaj sztylet. Do zwrotu. Czeka Cię walka. Gotowa żeś?

Nazwa broni: sztylet treningowy
Rodzaj: sztylet
Typ: jednoręczny
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 15
Opis: Wykuty z 0,45kg mosiądzu o zasięgu 0,3 metra.

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.[/b]
--- Koniec kodu ---

Toruviel:
-Gotowa, proszę pana!- ostatnie słowo powiedział leciutko żartobliwym tonem, wszak panami tytułowali się często mężczyźni o broni krótkozasięgowej, lub nie możności dobycia jej. Nie miała zamiaru w to wnikać. Odebrała sztylet.-Spuszczaj pan, co tam masz.- pierwsze słowo także podkreśliła, dla żartu.

//Biere:
Nazwa broni: sztylet treningowy
Rodzaj: sztylet
Typ: jednoręczny
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 15
Opis: Wykuty z 0,45kg mosiądzu o zasięgu 0,3 metra.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej