Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Miodowy Perymetr

<< < (7/32) > >>

Melkior Tacticus:
- Vivat Frater Notus! Zawołał z konia, pozdrawiając rekrutów jednym z wariantów pozdrowienia Kompanii, chciał  sprawdzić ich wiedzę, i zaangażowanie.

Gedran:
- Witaj Panie.Co ty tu właściwie robisz w tym miejscu i co dokładnie znaczy to co powiedziałeś do nas. - odrzekł wojownik patrząc się na nieznanego mu do dotąd człowieka, kładąc przy tym rękę na rękojeści broni.

Melkior Tacticus:
Elf pokręcił głową ze zrezygnowaniem, ktoś tu zaniedbywał obowiązki. Nie schodząc z konia zdjął kaptur razem z kolczym czepcem.
- Komandor Melkior Tacticus, zastępca dowódcy Bękartów Rashera. Naprawdę nikt was nie zaznajomił z prawami, zwyczajami i stopniami tutaj? Odparł. - Powiedziałem Vivat Bękarty Rashera, odzewem winno być "Nie ma nic słodszego nad zwycięstwo". Nihil est victoria dulcis.

Gedran:
- Ja jeszcze nie miałem okazji zapoznać się z prawami i nie wiem, czy mój towarzysz również, ale przy najbliższej sposobności uczynię to.Oznajmił. - A co tu panie samotnie robisz? Jeśli można spytać. - Na polowaniu jesteś?

Torstein Lothbrok:
Torstein milczał przez dłuższą chwilę, po prostu słuchając rozmowy. Po kilku wymienionych zdaniach odezwał się w końcu.
-Czy niczego słodszego nie ma, tego nie wiem. Nie wiem też także co komandora tu sprowadza. Podzieli się komandor informacjami?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej