Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Miodowy Perymetr

<< < (22/32) > >>

Gedran:
- A właśnie komandorze, nie zdążyłem ci się jeszcze przedstawić, nazywam się Gedran. Melkiorze, a nie nasz dowódca powinien ją przesłuchać?

Melkior Tacticus:
//Zrobiły mi sie na łokciach odleżyny, mam prrzez to utrudnione korzystanie z kompa... musze to zaleczyć

- Skoro Torstein ma ochote to niech on przesłuchuje.

Torstein Lothbrok:
-Chodźmy wiec żwawiej.- odrzekł rozglądając się po lesie.-Za pozwoleniem, komandorze. Jest ona pierwszym wikingiem jakiego tu widzę, sam nim jestem. Chce się jak najwięcej o nich dowiedzieć.
A po za tym, o co mam ja przepytać "służbowo"?

Gedran:
Gedran spojrzał na towarzysza, pokręcił głową i rzekł - Musisz ją przepytać, kto jest jej szefem, ile jest wikingów na statku i przede wszystkim, po co tu przypłynęli.Jak nie będzie chciał mówić to trzeba będzie ją do tego zmusić siłą.Po przez tortury.Ja znam się na tym, więc ci pomogę.Wiem ze to dla ciebie Torsteinie, może się wydawać zbyt okrutne, gdyż też jesteś wikingiem, ale jak nie będzie gadał to tak należy zrobić.Przecież musimy się dowiedzieć czego tutaj szukają.

Torstein Lothbrok:
Wiking spojrzał na Gedrana, po czym na kobietę, która gdy spała wyglądała niczym aniołek.
-Nie boję się torturować, nawet swoich. Na moim miejscu zrobiłaby to samo.- skierował wzrok na komandora.-Wiadomo w jakich Bogów wierzą tutejsi wikingowie? Odyn, Thor, Frej, Tyr?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej