Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Próba Siły #14 - Cer'sula
Cer'sula:
Nazwa wyprawy: Próba Siły #14 - Cer'sula
Prowadzący wyprawę: Evening Antarii
Zasady do uczestnictwa w wyprawie: zgłoszenie się w punkcie rekrutacyjnym Bractwa ÂŚwitu
Uczestnicy wyprawy: Cer'sula
-Także czy mam się zająć ?
Evening Antarii:
- Zakupami. Przecież powiedziałem ci- wzruszył ramionami paladyn Bractwa. - Dość delikatna sprawa. W zamku czeka setka głodnych rycerzy, a kucharzowi zbrakło produktów- tłumaczył zakłopotany. - Rynek jest niedaleko centrum, znajdziesz bez trudu.
Cer'sula:
- Zakupy czyli coś co uwielbiam, wrócę tu za chwilę z tobołami- odrzekła uradowana Cer'sula
Evening Antarii:
- No ja mam nadzieję- zaśmiał się, odprowadził dziewczynę wzrokiem i usiadł z powrotem za biurkiem.
Dzień był dość chłodny, zbliżała się bowiem astas. Liście powoli żółkły. Mimo to słońce dostarczało sporo swojej energii na ziemię i gdy jego promienie padły na twarz Cer'suli, ogrzewały ją miło.
Dziewczyna musiała uważać na wozu chłopów wyładowane towarami, na rycerzy maszerujących gęsiego po prawej stronie ulicy, na bawiące się w ganianego dzieciaki.
Cer'sula:
Cer'sula idąc przez alejki uśmiechała się promiennie do napotkanych osób, podchodząc pod targ postanowiła przeczytać listę zakupów, znalazły się tam zwykłe rzeczy więc wiedziała gdzie ma iść
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej