Strefa dyskusji > Kupie/Sprzedam
Gothic Universe Złota Kolekcja PL wersja pudełkowa.
sezam:
Mam na sprzedaż Gothic Universe Złota Kolekcję PL kompletną wersję pudełkową w stanie dobrym/bardzo dobrym.
Cena jaka mnie interesuje to 350 zł + wysyłka. Swoją ofertę kieruje głównie do kolekcjonerów gier komputerowych lub zagorzałych fanów Gothica ;). Edycja jest bardzo rzadka jak ktoś nie wierzy proszę sprawdzić obecnie nie jest dostępna nawet w słabym stanie na allegro/olx/ebay - ogólnie bardzo ciężko ją dostać.
sezam:
Cena oczywiście jest do negocjacji :).
Julian:
Szanowny Kolego, nikt Ci za to nie da 350 zł, bo to nie jest tyle warte. Dlaczego?
Po pierwsze na cdp.pl, Gothic Uniwerse możesz dostać już od 8 zł. W tym wszystkie gry elegancko spatchowane. Do tego instrukcje, muzyka z gry etc.
Po drugie edycje pudełkowe odchodzą już do lamusa. I edycja pudełkowa faktycznie jest rarytasem, ale nie w postaci "Złotej Kolekcji", nie jest to szczególny rarytas. Już bardziej rzadka jest I edycja pudełkowa Gothic 3, wydana od razu po premierze, którą mam zaszczyt posiadać w swojej kolekcji.
Po trzecie. 350 zł? Serio?
-
Julianek na straży dobrych interesów.
Isentor:
--- Cytat: Julian w 02 Luty 2016, 23:12:58 ---Julianek na straży dobrych interesów.
--- Koniec cytatu ---
Niczym niewidzialna ręka rynku. :D
sezam:
ok przesadziłem, ale szczerze mówiąc proponuje 260 zł + przesyłka, to już nie żart a sam nie zapłaciłem za to mało ;).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej