Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

W tajnej służbie Jego Królewskiej Mości

<< < (108/139) > >>

Silion aep Mor:
Krasnolud rozłożył na stole 3 kubeczki, pod jednym z nich schował kuleczkę i zamieszał nimi dość szybko tak że po chwili wszyscy wokół prawdopodobnie już nie ogarniali gdzie jest kulka.

- Stawka na początek to 20 grzywien. Wygrasz - bierzesz kasę, ja wygram - ja biorę kasę. Zasady znasz. - rzekł wyciągając pieniądze z mieszka.
- Wybierz kubeczek!

5222 - 20 = 5202 grzywien

// Rzucasz kostką 1d3

Melkior Tacticus:
Melkior wybiegł po już śliskich od deszczu schodkach by zająć miejsce przy sterze. Chwycił go z całych sił i usiłował walczyć z żywiołem.

//Jest dwa razy gorzej
//www.youtube.com/watch?v=aN7-oW2pE7o

Evening Antarii:
//Ja mówię numer, a ty losujesz. :)

-No nareszcie Sil. Stęskniłam się za tym- przyznała się Eve. -Wybieram kubeczek numer 3- a w międzyczasie dochodziły do nich odgłosy z zewnątrz. Były straszne, wszystko trzeszczało, a atmosfera zrobiła się naprawdę złowroga.

5020-20=5000 grzywien

Silion aep Mor:
Na zewnątrz strasznie wiało złem i szarpało statkiem, zdarzało się że woda która dostała się na pokład w niewielkich ilościach wpadała pod pokład ale wesoła gromadka jak to wesoła gromadka nie zważała na nic tylko bawiła w najlepsze.
Krasnolud uniósł wybrany kubeczek, kubeczek nr 3.

Rolled 1d3 : 3, total 3

Evening Antarii:
-Sil, jakiś niemrawy jesteś- zauważyła Eve, zamiast cieszyć się z wygranej, którą oczywiście zgarnęła do mieszka. -Co się dzieje?- mówiła to po cichu do krasnoluda.

//razem 5040 grzywien

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej