Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Zadanie szkoleniowe Gestat
Gestat:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Gestat
Prowadzący wyprawę: Dragosani
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Gestat
- - Zapraszam.
Gestat spojrzała na Respeva i zapytał:
- Na czym będzie polegać moje pierwsze zadanie wojowniku ?
Dragosani:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.
Gestat:
Tak jest!- odrzekł Gestat.
Wysłuchawszy polecenia od Respeva ruszył szybkim krokiem ku zagrodzie.Biegnąc do zagrody nie oglądał się w stronę wojownika, by jak najszybciej podołać jego zadaniu .Kiedy Gestat już dotarł do zagrody czekał zniecierpliwiony na swoje zadanie, już jestem - Odparł Męzczyzna
-Co dalej mam robić ? - spytał Gestat.
Dragosani:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Czeka Cię walka. Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.[/b]
--- Koniec kodu ---
Gestat:
-Jestem Gotów.
Gestat nie wiedząc co go czeka stał, oczekując na dalsze polecenia Respawa.
Ciekawe co to będzie za zadanie, tylko ze bym to ja nie musiał przepadkiem sprzątać tego bajzlu koło zagrody .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej