Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Zadanie szkoleniowe Ur-Gosh
Ur-Gosh:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Ur-Gosha
Prowadzący wyprawę: Dragosani
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Ur-Gosh
---------------------
-To jak człowieku, co dla mnie przygotowałeś? -burknął ork
Mimo pozornego spokoju, był lekko zaniepokojony, od ostatniej prawdziwej walki minął niemal rok. Czyli tyle ile siedział w tym zapyziałym mieście. No ale pewnych rzeczy się nie zapomina. Przynajmniej taką miał nadzieję.
Dragosani:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.
Ur-Gosh:
Ur-Gosh zmielił w ustach niewypowiedziane przekleństwo. Jednak trzeba zachować spokój i powagę. Nie mając specjalnego wyboru powoli poszedł w kierunku zagrody. Dystans pokonał w parę sekund i wszedł do środka...
Dragosani:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Duży i silny, lecz nie oznacza to, że potrafi walczyć. Ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Czeka Cię walka. Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.[/b]
--- Koniec kodu ---
Ur-Gosh:
-Tak, dawaj Pan!
Ur-Gosh podniósł topór tak, że jego głownia znalazła się na wysokości prawego policzka. Niemal czuł rdzę gdzieniegdzie obecną na mosiężnej części topora.
To nie może być zbyt trudne - pomyślał
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej