Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Ulubione rzeczy/zajęcia
Garret:
1. Saga Gothic, gry Blizzarda (głownie Diablol,ll i Warcraft) ET, MoH:Sperhead, ale w to wszytko sporadycznie gram, bo nie mam na to dużo czasu.
2. Hip-Hop czarnych, rock, czasem pop.
3. Piątek, bo koniec tygodnia i tylko 4 lekcje (za to reszta tygodnia po 8 lekcji)
4. Przedmiot? Dzwonek, a tak na serio to : Infa, Matma (serio), może WF ?
5. Hmm, bieganie i może jakieś sporty walki, np. J-J (Ju-Jitsu)
6. Chodzić z kumplami na siłkę, biegać, czasem chodzę na treningi break'a, no i gram oczywiście.
7. Informatyka i sport.
Garret
Khaleb:
1. Jaka jest twoja ulubiona gra?
2. Jakiej muzyki lubisz najbardziej słuchać?
3. Jaki jest twój ulubiony dzieł tygodnia?
4. Jaki jest twój ulubiony przedmiot w szkole?
5. Jaka jest twoja ulubiona dyscyplina sportowa?
6. Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie?
7. Co ciebie najbardziej pasjonuje?
1. Moją ulubioną grą jest Gothic, ogólnie cała saga.
2. Najbardziej Hip Hopu, czasem lubie posłuchać Rock'a.
3. Oczywiście Sobota.
4. Historia
5. Najbaradziej lubię koszykówkę i siatkówkę.
6. W wlonym czasie najczęściej siedze na dworze ( gdy jest ładna pogoda ) albo przed kompem.
7. Wszystko ;)
Gonzo:
3. Jaki jest twój ulubiony dzieł tygodnia?
1. Hmm, trudno powiedzieć . Są różne opcje, ale oczywcie Seria Gothic, Silent Hunter III, Tibia,a raczej OTS'y.
2. Słucham tego, co mi wpadnie w uszy. Właśnie teraz podczas pisania tego posta leci moja ulubiona playlist'a. Mam tam Linkin park, Country, Polski rap (Hail Jeden Osiem L , 52 Dębiec ), Disco Polo (Teraz Mnie to wali - Weekend xD), Rap ( Eminem, 2Pac, Flipsyde), Beatles (Mister Postman xD), techno ( Imagination, C-bool) i oczywiście moje ulubione Jan Hammer Miami Vice i remix Jan Hammer Crokett's Theme TQ Projeckt 2006 . Z kolei jak zasypiam włączam soundtrack'a z Gothica, pomaga mi zasnąć .
3. Piątek, bo weekend sie zaczyna xD. Poza tym jest zarąbiście śmieszny filmik o tym tytule (serio, jak ktoś cche linka to PW)
4. Historia. I love historia . Ciekawy przedmiot, zadań domowych nie robie, vbo mam wszystko w głowie ! Nie muszę sie na niego uczyć, uwielbiam brać udział w konkursach historycznych, dyskutować o historii Polski świata. Szczególnie interesuje mnie (pewnie nie tylko mnie xD) okres II Wojny ÂŚwiatowej, oraz losy powojennego świata <ÂŻeLaZnA KuRtYnA> xD.
5. Piłka nożna! Hail Celtic Glasgow, moja ulubiona drużyna (Szkocka najlepsza i liga i wooda xD), Hail ÂŻurawski, Boruc, Nakamura, Jarosik, Hesellink, McGiddy i Melony ( z dziadkiem mówimy melonik xD)
6. Jeśli jest jakieś fajne uniwersalne forum to pisać posty, czytać książki historyczne. Gadać na GyGy xD.
7. Nauka, to zachwycające, że człowiek stworzył bombę wodorową, termonuklearną, samoloty, samochody itp.
PzDrO :].
Darken:
1. Sago Gothic
2. Hip-Hop
3. Piątek
4. Informatyka
5.Jazda konna
6. Pisać na forach jeździć konno gadać o grach
7. Konie Gothic
Szarleǰ:
3. Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia?
Ad. 1
Generalnie nie grywam w zwykłe cRPG czy jakiekolwiek inne gry, jednak ostatnio dość często daje się skusić na ET, przy którym mogę się trochę postrzelać i po wkurzać. A tak, bo ludziom to tak słabych nerwach jak ja, nie powinniem grać w ET, tym bardziej, jeżeli nie mają specjalnego talentu do tej gry.
Ad. 2
Od zawsze i na zawsze słucham rocka, przy którym mogę się odprężyć. Zawsze w nim znajdę ukojenie w trudnych chwilach, jak i w każdej chwili, w której jest okazja by puścić taką muzykę. Jeżeli natomiast chodzi o zespoły jakich słucham, są to przeważnie Red Hot Chili Peppers, Led Zeppelin, Pearl Jam, John Frusciante, The Jimi Hendrix Experience, czy też Nirvana.
Ad. 3
Moim ulubionym dniem tygodnia jest zdecydowanie sobota, gdyż jest to początek weekendu i dlatego w ogóle nie muszę wychodzić z domu. Mogę siedzieć, lenić się cały dzień, grać na komputerze, czytać książki i słuchać muzyki. Wprost uwielbiam ten dzień.
Ad. 4
Ulubiony przedmiot w szkole? Historia. Sam już nie wiem jak to uzasadnić. Zwyczajnie ją uwielbiam i tak mnie się wydaje, że to właśnie z nią chciałbym powiązać swoją przyszłość. Nie wyobrażam sobie, że mógłbym być matematykiem lub kimś innym. Historia jest jedyną rzeczą, którą lubię w całej szkole.
Ad. 5
Piłka nożna. Nie dostrzegam w tym jakiegoś specjalnego powołania. Zwyczajnie czasami z kolegami lubię sobie zagrać.
Ad. 6
Grać na komputerze, grać w piłkę nożną, no i oczywiście słuchać muzyki.
Ad. 7
Najbardziej pasjonuje mnie literatura, historia i muzyka. To właśnie przy tych kilku rzeczach, mogę najbardziej się odprężyć, zamknąć we własnym świecie. Uwielbiam te chwile. Nie wyobrażam sobie życia bez muzyki, literatury, czy historii, które już kilka razy tutaj wymieniłem.
To chyba wszystko, prawda? .
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej