1. Jaka jest twoja ulubiona gra?
2. Jakiej muzyki lubisz najbardziej słuchać?
3. Jaki jest twój ulubiony dzieł tygodnia?
4. Jaki jest twój ulubiony przedmiot w szkole?
5. Jaka jest twoja ulubiona dyscyplina sportowa?
6. Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie?
7. Co ciebie najbardziej pasjonuje?
1. Hmm, trudno powiedzieć . Są różne opcje, ale oczywcie Seria Gothic, Silent Hunter III, Tibia,a raczej OTS'y.
2. Słucham tego, co mi wpadnie w uszy. Właśnie teraz podczas pisania tego posta leci moja ulubiona playlist'a. Mam tam Linkin park, Country, Polski rap (Hail Jeden Osiem L , 52 Dębiec ), Disco Polo (Teraz Mnie to wali - Weekend xD), Rap ( Eminem, 2Pac, Flipsyde), Beatles (Mister Postman xD), techno ( Imagination, C-bool) i oczywiście moje ulubione Jan Hammer Miami Vice i remix Jan Hammer Crokett's Theme TQ Projeckt 2006 . Z kolei jak zasypiam włączam soundtrack'a z Gothica, pomaga mi zasnąć .
3. Piątek, bo weekend sie zaczyna xD. Poza tym jest zarąbiście śmieszny filmik o tym tytule (serio, jak ktoś cche linka to PW)
4. Historia. I love historia . Ciekawy przedmiot, zadań domowych nie robie, vbo mam wszystko w głowie ! Nie muszę sie na niego uczyć, uwielbiam brać udział w konkursach historycznych, dyskutować o historii Polski świata. Szczególnie interesuje mnie (pewnie nie tylko mnie xD) okres II Wojny ÂŚwiatowej, oraz losy powojennego świata <ÂŻeLaZnA KuRtYnA> xD.
5. Piłka nożna! Hail Celtic Glasgow, moja ulubiona drużyna (Szkocka najlepsza i liga i wooda xD), Hail ÂŻurawski, Boruc, Nakamura, Jarosik, Hesellink, McGiddy i Melony ( z dziadkiem mówimy melonik xD)
6. Jeśli jest jakieś fajne uniwersalne forum to pisać posty, czytać książki historyczne. Gadać na GyGy xD.
7. Nauka, to zachwycające, że człowiek stworzył bombę wodorową, termonuklearną, samoloty, samochody itp.
PzDrO :].