Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kiedy dostane zbroję strażnika swiatynnego?

<< < (2/5) > >>

sezam:
Mam teraz quest iść do magów wody czy coś takiego a mam lekką zbroję nowicjusza :(.

Nocturn:
Jeśli nie otrzymałeś lekkiej zbroi Strażnika ÂŚwiątynnego, to znaczy, że nie awansowałeś na Strażnika ÂŚwiątynnego. Awans na jest możliwy po zabiciu królowej pełzaczy, tak jak ma to miejsce w przypadku awansu na Strażnika czy Maga Ognia. Wówczas należy porozmawiać z Cor Angarem na temat awansu, a jeśli nie ma żadnej opcji dialogowej na ten temat, powinieneś porozmawiać ze Strażnikami ÂŚwiątynnymi, którzy znajdują się w Starej Kopalni. Później powinieneś przejść przez bramę Obozu Bractwa i być może któryś ze Strażników ÂŚwiątynnych przy wejściu rozpocznie dialog.

sezam:
Tak, tylko ja z nimi rozmawiałem. Pamiętam, że Cor Angar mówił, że Gor Na Toth ma dla mnie zbroję. Tylko, że jak poszedłem do niego to nie było żadnej opcji dialogowej związanej z tą zbroją, myślałem że później ją dostanę. Lecz teraz myślę, że mam jakiś błąd i nie dostanę w ogóle ciężkiej zbroi strażnika od cholernego Gor Na Totha :(.

sezam:
Ja awansowałem na tego strażnika, tylko chyba mam błąd i nie wiem co teraz robić, bo nie mam zamiaru grać tyle godzin znowu :(.

sezam:
To chodzi raczej o to, że mam buga z Gor Na Tothem, który nie chce mi dać żadnej zbroi... I co teraz?????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej