Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test kruka #28

<< < (20/30) > >>

Anette Du'Monteau:
-Chłopcze, właśnie wygraliśmy jeden z konkursów. Wątpię byś miał taką sumę aby pytać nas o cokolwiek. - odparł pogardliwie krasnolud. Reszta jedynie przytaknęła i zaczęli zbierać się w drogę.

Nawaar:
- To może zdradzicie mi co dolewacie do swoich piw? Wiem, że to coś niezwykłego a pan panie krasnoludzie zna odpowiedź na moje pytanie. Oczywiście zachowam w tajemnicy nazwę tego specjalnego browaru, po prostu jestem ciekaw, bo to nie normalne, żeby twardy krasnolud padł po zwykłym piwie.
Elf zaryzykował w tym momencie wszystko, bo co mu pozostało.

Anette Du'Monteau:
-Za kogo ty nas masz? My niczego nie dolewamy. Zejdź mi z oczy chłopcze zanim stracę cierpliwość albo moi towarzysze. Otwarta metoda pytanie zdecydowanie była nieodpowiednia.

Nawaar:
- Moment panowie, bo widzę, że źle zacząłem temat. Zaczął tym razem lekko i delikatnie. - Co musiałbym zrobić, by móc wejść z wami układ i również trochę zarobić? I prosiłbym o wybaczenie, bo czasami mówię szybciej niż pomyślę jak właśnie zrobiłem to przed chwilą.

Anette Du'Monteau:
-Chciałbyś zarobić co? Tylko czy taka elfia miernota może się nam na coś przydać? Hę?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej