Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Zemsta Motłochu

(1/11) > >>

Ukah:
Nazwa wyprawy: Zemsta Motłochu
Prowadzący wyprawę: Beatrice
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: wyszkolenie w walce(50%) w dowolnej broni, zgoda prowadzącego
Uczestnicy wyprawy: Ukah

Ukah był niesamowicie zaskoczony postawą kobiety, toteż próbując nie patrzeć jej w oczy odpowiedział:
Tak Beatrice. po czym zaczął rozglądać się po kuchni kobiety. Jak przystało na każdą porządną kobietę kuchnia była niesamowicie zadbana. Nigdzie nie można było dostrzec kurzu a co dopiero jakiś śmieci lub resztek jedzenia. Kuchnia bardzo piękna. Szafki, stół jadalny i krzeszła wykonane z dość wspaniałego drewna. Z takiego drewna zrobię sobie stolik. pomyślał Ukah po czym znów spojrzał na oblicze kobiety.

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Beatrice:
//Nie chce być czepialski, ale kuchnie chciałem właśnie za chwile opisać  <ignorant>

Kuchnia rzeczywiście była w miare zadbana, jednak przysłowiowo nie była na błysk. Garnki i patelnie były porozrzucane po blacie, a talerze nie włożone do półki, która z założenia była w celach ich przechowywania. Widocznie lubiła mieć wszystko pod ręką.

- Rury mi przeciekają, dałbyś rade coś tym zrobić? - odparła wskazując jakąś dolną szafke.

Ukah:
Ukah był trochę zdziwiony tą propozycją. Wybacz mi Beatrice ale nie znam się na tym. powiedział nieco zmartwiony Ukah.

Beatrice:
- To powiedz mi prosze, na czym ty się w ogóle znasz? - zapytała się dość szorstko, złożyła ręce i oparła się o ściane.

Ukah:
Na czym sie znam? Hmm... no w sumie sam nie wiem. powiedział ze śmiechem Ukah, choć jak zauważył Beatrice nie była zadowolona.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej