Tereny Valfden > Dział Wypraw

Kojący dotyk Enart. Ogrody Erosa.

<< < (21/84) > >>

Silion aep Mor:
A szanta juz sie dobrze wbila w glowe, poszla i czwarta zwrotka.
- Był na "Valfden" młodszy majtek, 
Czort, Rasputin, bestia taka, 
ÂŻe sam kręcił kabestanem 
I to bez handszpaka. 

ref.Hej, ha! Kolejkę nalej! 
Hej, ha! Kielichy wznieśmy! 
To zrobi doskonale 
Morskim opowieściom. 

Szarleǰ:
- Szarlej Znikąd - podał rękę elfowi , po czym również wypił swoje. Po chwili usłyszeli dudnienie desek ponad ich głowami, które poprzedziła skoczna melodia wzbogacona o basowy, krasnoludzki głos. Brzmiało to naprawdę zachęcająco. - Chodźmy na pokład, trzeba być czujnym! Piraci mogą zaatakować w każdej chwili - przedłożył Elrendarowi, po czym zachęcił go gestem. Następnie odwrócił się w stronę schodków i prowadzony dźwiękami tej skocznej piosenki ruszył na pokład.

Armin:
Ciemnoskóra uśmiechała się od ucha do ucha. Wywijała kobietą na lewo i prawo. Przecież musiała nauczyć swoją starszą koleżankę jak się tańczy. Raz po raz patrzyła na niebieskie oczy kobiety, a innym razem na stopy, by nie zamęczyć mścicielki. Armin doskonale wiedziała, że Evening nie lubiła, a nawet nie umiała tańczyć, więc postanowiła jakoś rozruszać szlachciankę. Maurenka robiła przeróżne piruety oraz zwariowane, trudne, lecz przemyślane ruchy taneczne. Znajomej czasem udawało się nadążyć za ciemnoskórą. Dla obu kobiet była to świetna zabawa.

Silion aep Mor:
Od tego spiewania az krasnoludowi zaschlo w gardle, wody nie mial przy sobie wiec wzial malutkiego lyczka przepalanki z manierki. Wyluzuj chlopie, dobra spiewamy dalej. - schowal manierke i spiewal dalej grajac przy tym.
- Jak spod Helą raz dudnęło,
ÂŻagle zdarła moc nadludzka,
Patrzę - w koję mi przywiało
Nagą babkę z Pucka.

(ref.)Hej, ha! Kolejkę nalej!
Hej, ha! Kielichy wznieśmy!
To zrobi doskonale
Morskim opowieściom.

Elrendar:
Nie było co ciągle siedzieć pod pokładem więc ruszyłem śladami Szarleja. Na górze rozgrywała się istna taneczna orgia w wykonaniu dwóch kobiet. Muzykę zapewniał krasnolud, który wcześniej wyciągnął mnie z klatki. Próbowałem wsłuchać się w słowa i zaczęło mnie zastanawiać gdzie jest Puck i czemu kobiety tam chodzą nago. Cóż, musiało to być wyjątkowo miłe miejsce. O ile średnia kobiet z Pucka nie przekraczała trzydziestu lat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej