Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kody

(1/3) > >>

CorAngar:
Chciałbym, byście się podzielili ze mną powodami używania kodów do G3. Ja na przykład wciąż zabijałem się w Reddock, gdy schodziłem na dół, bohater wymykał się spod kontroli

Gałązka:
Ja użyłem kodu aby zdobyć kamienie teleportacyjne do wszystkich miast. Dla mnie podróże były zbyt frustrujące

Smoke:
Po pierwsze, od każdej części używałem kodów, gdyż były trudne. G3 jest znacznie łatwiejszym, jedyna część w której doszedłem do Reddoc bez pomocy innych, ale w dalszej rozgrywce mnie zabili. Więc ja sobie klnę pod nosem i wczytuję grę... a ona się wczytuje 10 minut. To ja sobie powiedziałem, że 10 minut to dla mnie za dużo, no i tak zącząłem używać kodów... bez tego nie idzie grać :P

Hakuś:
Ja wszystkie czesci gothica jechalem na kodach, 3 jest za latwa by uzywac kodow :) doszedlem do 48 lvl na luzach, ale jak mi zniknal Yussuf z kluczykiem, i zginal jeden z paladynow, musialem zaczac grac od nowa :( teraz to uzywam kodu defeat zeby mi ten buntownik z reddoc co z nami idzie, jak umrze zyl dalej xD

Daedagor:
Hm... No wiesz to zależy w jakich okolicznościach używasz kodów. Bo na przykład jest jakiś bug, że jakiegoś przedmiotu nie ma bo znikną (np. Korona Adanosa) to wtedy użycie kodu nie jest złe i użyłeś tego kodu w dobrych celach.  A jak jesteś na początku gry wpisujesz kod na nieśmiertelność, wpisujesz kod TEACH ALL i na zbroje paladyna i na jakiś hełm albo lub gorzej kod IDKFA to ta osoba jest prawdziwym cheaterem i nie jest prawdziwym graczem. Ale jak używasz kodów po przejściu gry dla zabawy to nie mam nic przeciwko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej