Tereny Valfden > Dział Wypraw

Potrzebny kowal

<< < (15/101) > >>

DarkModders:
- Przysięgam. Nawet nie myśle o tym by służyć grabieżcą i rozbójniką. - powiedział do jaszczuroludzicy patrząc jej w oczy.

Silion aep Mor:
Jaszczurzyca pokiwala glowa i zaczela mowic. - To bylo jakies pol roku temu, moj ukochany maz z wlasniej glupoty zaczal sie zadawac z dziwnymi ludzmi, juz po krotkim czasie okazalo sie ze wstapil w mafie. Zmuszony byl tobic zle, bardzo zle rzeczy, szantazowano go naszym zyciem. Gdy przestal byc uzyteczny poprostu go... Zastrzelili, uwierzysz w to? A pozniej wywiesili na drzewie przed domem. - gdy spojrzales za okno okazalo sie ze faktycznie drzewo rosnie przed domem.- Co dwa tygodnie nachodzili nas, robili mi... Bardzo zle rzeczy.. Wymuszali pieniadze. Dopoki placilam, mialam wzgledny spokoj, placilam dopoki nie wyprzedalam calego majatku. Gdy dzis powiedzialam im ze nie mam juz czym placic, wykorzystali mnie i chcieli nas zabic. Wtedy pojawiles sie ty. - znowu zaczela plakac.

DarkModders:
Coś w środku mówiło mu że nie może tego tak zostawić. Wstał z krzesła i zaczął krążyć po pokoju.
- Nie martw się, znajdę ci lepsze mieszkanie i dopilnuje by te sukinsyny zawisły na najbliższej brzozie. - powiedział do jaszczurzycy.

Silion aep Mor:
- Ale przeciez oni cie zabija... Nie masz jednej reki. Oni sa okrutni. - mowila zatroskana. - - Wojowniku, a co jesli zostalbys ze mna? Nie chce stracic jedynej osoby ktora sie teraz o mnie troszczy.. - podbiegla do ciebie i mocno cie przytulila.

DarkModders:
Jaszczur pogłaskał ją po plecach po czym powiedział jej.
- Dam rade, nie jeden przekonał się na co mnie stać. - powiedział głaszcząc ją po głowie - Z chęcią bym został ale musze jechać do Omara, mogę was tam zabrać jeśli nie macie nic przeciwko temu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej