Tereny Valfden > Dział Wypraw
Potrzebny kowal
DarkModders:
- Cześć Stachu, Silen zgubiłem. Poszedłem wczoraj spać i dzisiaj sie budze a jej nie ma. Co sie mogło z nią stać? - powiedział rozglądając sie na wszystkie strony.
Silion aep Mor:
Stachu zbladł a jego mina wyglądała tak jak u karczmarza czyli tak <huh> - ÂŻe co?- zapytał zdziwiony. Carl natomiast zmarszczył czoło w geście zakłopotania, pomasował się dłonią po nim. - Zgubiłeś naszą piękną i utalentowaną Silen? Co z nią się mogło stać? -mówił do siebie.
DarkModders:
- Nie wiem, obudziłem sie już bez niej. - powiedział drapiąc sie po czole. Wreszcie przestał i popatrzył sie na was.
- Jeśli to porwanie to skopie dupsko temu kto to zrobił.
Silion aep Mor:
Stach odruchowo położył dłoń na rękojeści miecza lecz w ostatniej chwili się powstrzymał przed wyjęciem go w miejscu publicznym przy tłumie ludzi. Carl wciąż marszczył czoło nerwowo drapiąc się po nim. Spojrzał na ciebie zamglonym wzrokiem. - Nosz kurwa... - przeklął. - Jeśli tylko coś jej się stało to zamorduje tego kto to zrobił. Dlaczego ja muszę tutaj stać? - zadał pytanie sam sobie.
- Szeklan. Ide jej szukać... - powiedział strażnik ruszając w strone jednej z uliczek.
DarkModders:
- Sam pójdziesz? Ide z tobą. Przyda ci sie pomoc. - powiedział ruszając za Stachem. Bronie miał w pogotowiu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej