Tereny Valfden > Dział Wypraw

Potrzebny kowal

<< < (81/101) > >>

DarkModders:
- Stachu, to leć jeszcze po kogoś ze straży. Ja tu musze bunt stłumić. - powiedział szturchając go łokciem. Popatrzył sie na Silen po czym dobył swój topór. Czarna ruda aż zabłyszczała od blasku świec panującego w karczmie.
- Zbieram ludzi do pomocy Carlowi. Pokaż jak wywijasz tą szableką. - powiedział wymachując i kręcąc ósemki.

Silion aep Mor:
//:Zrobmy tak. 1cios, 1def na post. Ok?

Miejsce w ktorym przebywaliscie, bylo wolne od stolow co stanowilo swoista arene o srednicy 2m. Kobieta usmiechnela sie slodko po czym zadala cios od dolu do gory przez twoj brzuch, odskoczyla w tyl.

DarkModders:
Odskoczył w tył po czym sparował cios toporem. Uśmiechnął sie i zaczął obchodzić kobiete dookoła. Wreszcie zatrzymał sie i wykonał cios skierowany w stronę boku jaszczurzycy.

Silion aep Mor:
Kobieta zablokowala cios szabla po czym wolna reka zaczela rozpinac koszule, po chwili biust miala na wierzchu. Zwrocilo to twoja uwage, Stachu jak i cala reszta mezczyzn z wyjatkiem Eda gapila sie na nia ze zbereznymi minami pogwizdujac na widok biustu.

DarkModders:
Aż rozdziawił jape. To mi sie podoba. - przeszło mu przez myśl po czym wypuścił z dłoni broń. Wtedy sprawnie owinął noge Silen ogonem, pociągnął ją wybijając z równowagi. Szybkim ruchem złapał ją i powiedział do niej z uśmiechem na twarzy.
- Mam cie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej