Tereny Valfden > Dział Wypraw

Potrzebny kowal

<< < (76/101) > >>

Silion aep Mor:
Zjadla ostatni kes, odsunela od siebie talerz i otarla usta chusteczka. Wziela kufel z zimnym piwem i upila troche. - Nie moge uwierzyc ze spodobalo ci sie tutaj tylko dlatego ze ktos przyrzadzil ci swinie. Zappmniales juz jak cie traktowano?

DarkModders:
Spuścił głowe.
- Pamiętam, dlatego po zawodach wyjeżdżamy. U mnie jest inne życie. - powiedział dokańczając jedzenie. Wziął kufel z piwem i upił jego większą część.

Silion aep Mor:
Zostalo jeszcze z pol swini.
Kobieta spojrzala na ciebie i poglaskala cie po policzku. - No juz, rozchmurz sie. Tu nie jest tak zle, mozna powiedziec ze nawet na swoj specyficzny sposob przytulnie tylko mieszkancy maja jakas obsesje na punkcie naszej rasy. Mowiac u mnie, co masz na mysli? - zapytala a oczy jej zalsnily. Wziela lyka piwa.

DarkModders:
Na jego twarzy pojawił sie uśmiech. Dopił swoje piwo a kufel odstawił na bok.
- W Efehidonie, tam nikt nie patrzy na rasy. Tam będziesz bezpieczna.

Silion aep Mor:
Kobieta zarumienila sie o ile bylo to widoczne na zielonkawym odcieniu skory. - Dziekuje ze sie tak o mnie troszczysz. Ech... Noc tak szybko nadchodzi. Zamowisz mi kawe? Bo... Wstyd przyznac, nie mam ja ni grzywny przy duszy. - spuscila glowe. - Jak te zawody maja wygladac? Nie powinienes aby odwiedzic tego kowala?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej