Tereny Valfden > Dział Wypraw

Potrzebny kowal

<< < (73/101) > >>

DarkModders:
No i znowu leżał na ziemi. Widząc Stacha w drzwiach i rozbudzone dzieci szybko porwał spodnie z łóżka i zakrył sie nimi.
- Nosz kurwa. - powiedział zakładając spodnie. Wstał z ziemi i porwał koszule ubierając ją szybko. Był zawiedziony, w takim momencie, gorszego sobie nie mógł wybrać. Ubrany już usiadł na łóżku po czym powiedział do Silen.
- Szkoda że to sie tak szybko skończyło. Chodźmy na dół zjeść coś, teraz to już tego nie powtórzymy.

Silion aep Mor:
Kobieta byla juz w pelni ubrana, przyparla sie do sciany i osunela na podloge, cala czerwona ze wstydu schowala twarz w dloniach i poczela cicho plakac.

DarkModders:
Jaszczur podszedł do Silen i usiadł koło niej i objął ją ręką. Ucałował ją w policzek po czym zaczął ją pocieszać.

Silion aep Mor:
//: Sie tak spytam. Jak ja pocieszal? Co ja mam przez to rozumiec?

Kobieta wciaz trzymala twarz w dloniach chlipiac. - B-bo ja dawno nie bylam z nikim tak blisko... D-dawno nie czułam sie tak wspaniale... Przez taki dlugi czas zylam w strachu... Krzywdzono mnie... A teraz, cale miasto bedzie mnie uwazac za dziwke. - rozplakala sie bardziej, glosniej. Lzy splywaly jej potokiem po policzkach.

DarkModders:
Jaszczur przytulił ją mocniej do siebie.
- Tu uznają nas za małżeństwo, nikt tak nawet nie pomyśli. Stachu sie raczej nie wygada.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej