Tereny Valfden > Dział Wypraw

Potrzebny kowal

<< < (28/101) > >>

Silion aep Mor:
Chwilę minęło zanim wyszliście z lasu, przed wami ciągnęła się droga po której jechała duża dorożka z koniem na pace. Patrząc fachowym okiem, jeszcze jeden zwierz by się zmieścił.

DarkModders:
Szedł spoglądając w ziemie i co jakiś czss spoglądając na trakt. Wytrąciło go coś z tego, były to odgłosy starych kół, skrzypiały niesamowcie. Podniósł swój wzrok a jego oczom ukazała sie dorożka wioząca konia na pace. Na pierwszy rzut oka wydawała sie zapeLniona jednak dało sie wyłapać wolne miejsce. To była jedyna okazja.
- Hej! Nie znalazłoby sie miejsce na pace? Mam rannego konia. - powiedział do dorożkarza.

Silion aep Mor:
Starszy mężczyzna zeskoczył z wozu z kuszą w rękach, przycelować w Szeklana i splunął na ziemię. - Pierdolone jaszczury! Czego tutaj bandyci? Ręce do góry bo zastrzele. Nareszcie was mam, w mieście wyznaczono nagrodę za członków tego cholernego gangu. - widocznie zignorował twoje pytanie.

DarkModders:
Jaszczur miał nietęgą mine, wściekł sie.
- Celujesz w szlachcica a nie w bandyte. Mnie też zaatakowały te cholerne jaszczury, na dowód że nie kłame popatrz sobie na moją szable. - powiedział do starca po czym wyciągnął szable i wbł ją w ziemie.

Silion aep Mor:
Mężczyzna podszedł bliżej ciebie i zabrał twoją szablę. Co w niej niby takiego niesamowitego, po za tym że mogę ją komuś opchnąć?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej