Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zadanie szkoleniowe Elrendara

(1/2) > >>

Elrendar:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Elrendara
Prowadzący wyprawę: Dragosani
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Elrendar

Gdy powiedziano mi gdzie mam się stawić na szkolenie, natychmiast się tam udałem. Wyprzedziłem nieco mężczyznę odpowiedzialnego za jego prowadzenie, więc musiałem chwilę zaczekać. W wolnym czasie rozejrzałem się po okolicy.

Dragosani:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest popołudnie, mamy 15:00.

Elrendar:
-Broni niestety nie mam. Znajdzie się coś tam dla mnie Panie? Nie chciałem wchodzić na jakiś ring czy arenę nieuzbrojony chociaż w podstawowy oręż. -Potrafię walczyć mieczem, jeśli to pomoże w doborze.

Dragosani:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Znajdzie się, znajdzie - Respev pogrzebał w skrzyni, która stała obok zagrody. - Proszę bardzo, miecz treningowy. Szczyt rzemiosła to nie jest, ale nada się na to szkolenie. Oczywiście do zwrotu. - Podał miecz Elrendarowi. - Ogólnie to czeka cię walka. Przygotuj się.

Przekazuję na czas szkolenia:

Nazwa broni: miecz treningowy
Rodzaj: miecz
Typ: jednoręczny
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 15
Opis: Wykuty z 0,94kg mosiądzu o zasięgu 0,9 metra.

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---

Elrendar:
Zatknąłem miecz za pas i nieco pewniejszy siebie ruszyłem na arenę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej