Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zachód Słońca

<< < (20/22) > >>

Hallow:
- Grozisz mi, moczymordo? Uważasz, że jesteś lepszy, bo jesteś w stanie coś szybciej wypić? - powiedział wstając ze stołu, ignorując całkowicie bliskość pijaka.

- ÂŻałośnie się na was patrzy, zawody żłobania alkoholu w obozie pijaków, brak mi słów dosłownie. - mówił kierując się do drzwi odwrócony od przeciwników, lecz wciąż czujny, czekając tylko na jakieś śmiałe ruchy w stronę orka.

Ibnnin:
- Coś mówiłeś? - kątem oka dostrzegłeś, że do pomieszczenia wpadło dwóch rosłych strażników. - Czy może mi się wydawało?.
Zobaczyłeś, że jeszcze gdzieś tam w oddali, na podwórzu stało kolejnych dwóch, oni jednak biernie się tylko przyglądali. Zagrożenie bowiem stanowili Ci, co byli w karczmie.

Hallow:
Hallow przez ułamek sekundy rozejrzał się po pomieszczeniu za czymś, czym mógłby pokazać tym idiotom, gdzie ich miejsce.

// Bardzo proszę o opis, najlepiej ze sporą iloscią rzeczy do interakcji. Poza tym opis rozłożenia pokoju i wygladu oraz uzbrojenia innych osób w tym budynku. Po za tym czy mam jakieś efekty krytyczne jak upojenie alkoholem, które zabiera mi finishery.

Ibnnin:
Jak już wcześniej zwrócono uwagę, pomieszczenie nie było ogromne. Jeszcze jakiś czas temu wszystkie stoły, krzesła i inne badziewia stały pod ścianą, teraz jednak wszystko było na środku. Najbliższą potencjalną bronią dla Ciebie mogło być krzesło, które stało raptem trzy metry od Ciebie po lewej. Następnym orężem mogły być butelki. Puste i szklane ładnie rozbijają się na głowie, czyż nie?
No i był jeszcze Szynkwas, na którym obecnie stało pełno różnorakich narzędzi kuchennych, przez noże, po widelce i łyżki.
Całą sprawę utrudniało jednak upojenie alkoholowe którego nabyłeś się poprzez szybkie opróżnianie procentów.
Co do pozostałych członków w karczmie, tylko tych dwóch miało oręż godny walki. Pozostali byli ogołoceni.

Hallow:
\\Możesz mi jeszcze coś opowiedzieć coś o strażnikach? Co mają na sobie, jaki oręż, a zwłaszcza ich pancerz lub jego brak. Butelki gdzie leżą i jak daleko?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej